Bursa kır düğün Mekanı

hayırlı olsun tatlım moralını bozmak ıstemem ama ben yazın orda bı dugune katılmıstım pek begendıgımı söleyemem hatta bende 2012 de evlenıyorum arya parkta fıkırlerım arasındaydı sonradan vazgectık. benım begenmeme sebebıme gelınce bız dugune gttık yan taraftada sunnet vardı ve bızım dugunde ne gusel muzıkler calarken yan tarafta dua okunuyordu. butun sesler bırbırıne gırdı. ve yetkılı kısılerın bunları nasıl dusunup organızasyonu duzenlememısler dıye herkes baya konusmustu. umarım sana bu tıp bısı denk gelmez hersey gonlunce olur

Seninde hayırlı olsun :) şu anda tadilata girmişler zaten, o aradaki paravanda iyileştirmeler yapıldığını söylediler, sanırım seninde bahsettiğin yazın yaşanan sorunlar nedeniyle. Umarım o tarz bir şeyle karşılaşmam. Teşekkür ederim paylaşımın için.

Arkadaşlar şeke kır bahçesini tutmayı düşünüyorum, ama koku olayından korkuyorum bu konu da bilgisi olan varsa, yani koku oluyor mu olmuyor mu acil cvp verebilir mi? Tşkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…