Kına Gecesi bursa kına gecem ve kaftan

iceonyou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
20
0
0
Bursa
merhaba kızlar kına gecem olacak bursada labellayı kapattık o gece ıcın canlı muzık bayan fasıl ekıbı olacak.kaftan bulamadım ama lal organızasyona baktım guzel ama aynı kaftan ınternette ıstanbul fırmalarında yarı yarıya fıyatı lal cok ucuyor baska yer bılen varsa soylesın kızlar.

cnm bir kişi 15 tl lımıtsız meyve suyu kola vs. Ekıp onlardan muzik grubu.sabaha kadar aksam 9 dan.kaftan bakıyorum.bırde kına ekıbı tutmak ıstıyorum.

kaftan buldum arkadaslar asude organızasyon ıle anlastım.kına ekıbı ve kaftanlar ıcın.sıtelerınden bakabılırsınız. asudeorganizasyon.com

canım merhaba forumda açtığın konuyu görünce hemen yazayım dedim ben geçen sene evlendim ve düğünümü asude organizasyon yaptı tek kelime ile mükemmel bir düğün oldu altınceylan gazella salonda asude organizasyonun profesyonel desteği ile harika nakış gibi işlenen kusursuz bir düğün oldu bence senin organizasyon firması seçimin çok iyi olmuş her konuda yardımcı oluyorlar hiç bir şey eksik kalmadı gelen herkes çok memnundu özellikle de biz düğün sahipleri ailelerimiz misafir gibiydi sadece gelen ve gidenleri karşıladılar.bende düğünümden fotoğraflar ekledim bakabilirsin fırsatını bulursam burayada eklerim bursa firması ama kocaeli adapazarı maşukiye sapanca o taraflarada gidiyorlarmış.bende site adreslerini vereyim her konuda fikir danışacağınız insanlar hiç çekinmeden gidin görüşün derim en güzel taraflarından biriside fiyat ve ödeme konusunda kesinlikle sıkıştırma olmadı 3 taksit ile ödedim ben.

bursa düğün organizasyonu

şamdan kiralama ve satışı

bende herkese mutluluklar diliyorum.

canım merhaba kına geceme davetlisin tarih ve saati bildirecem özelden davetiyemi de buraya eklemek isterim bütün arkadaşlar gelebilir.canım organizasyon için asude organizasyon ile anlaştım 6 kişilik kına ekibi 750 tl. Bursada başka bir firma var o kına ekibi için 1250 dedi ve hep aynı kaftan modelleri var asude organizasyondan arkadaşlarım içinde kaftan kiraladım kına tahtı taht için ışıklı çardak ve ben çıkış yaparken bütün davetliler için maytap.fotoları eklerim.kına yapacak arkadaşlar asude organizasyon ile görüşsün kaftanları bir görsün derim çok elit modeller var.

arkadaşlar ayrıca asude organizasyon da bayan fasıl ekibi de varmış bunu da öğrendim bayan fasıl ekibi arayan arkadaşlara duyurulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…