Canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ben eve yakın yolu kolay diye yıldırım dorukta Neriman hanıma gittim.Arkadaşım tavsiye etmişti.İlgili kibar sevecen bir bayan.Tavsiye ederim.Yardim edecek kimse yok mu
Tesekkur ederim amin insallah muayene ucretleri ne kadar acaba :)Canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ben eve yakın yolu kolay diye yıldırım dorukta Neriman hanıma gittim.Arkadaşım tavsiye etmişti.İlgili kibar sevecen bir bayan.Tavsiye ederim.
Forumda aratırsan Bursa’daki kadın Doğum doktorları hastanelerle ilgili konular yorumlar vardı.
Bu doktor işi biraz da maddiyat.Daha iyi hastaneler var tabi ki
Tesekkur ederim bi turlu karar veremedim iyi biri olmasi cook onemli :)Merhaba bende medicana Neriman çelik e gidiyorum çok memnunum bi deneyin derim sağlıcakla
Rica ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinTesekkur ederim bi turlu karar veremedim iyi biri olmasi cook onemli :)
Allah razi olsun amim insallah . Allah sizinde yardimciniz olsun bir nefeste kurtarsinRica ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin Allah tazi olsun. Ben size bisey daha sorucam 6 + 3 haftaligim bugun acik kahverengi lekem oldu konu actim ama yazilmadi sizce yerlesme kanamasimi yoksa dusuk belirtisimiAllah razi olsun amim insallah . Allah sizinde yardimciniz olsun bir nefeste kurtarsin
Ben çekirge doruk Hatice Taşlı ya gidiyorum çok ama çok memnunum tavsiye ederim canımHerkese merhaba araniza yeni katildim. 5 haftalik hamileyim Bursaya evlendim pekte bilmiyorum bana onerebilceginiz hastane bayan iyi kadin dogum uzmani doktor tavsite edermisiniz . Simdiden Tesekkur ederim
Tesekkur ederim ☺ acaba muayene ucreti ne kadar . Internetteb baktm baya guzel yorumlar var gercektenBen çekirge doruk Hatice Taşlı ya gidiyorum çok ama çok memnunum tavsiye ederim canım
70 ya da 80 olması lazım çok emin değilim canım eşimin işyeri orasıyla anlaşmalı indirimli oluyor benim muayene. Ama çok memnun kaldım neyse ki dorukta başka doktorlara da gittim bu 3. Gittiğim doktor bunda tamam dedim çok güler yüzlü sevecen sıcak kanlı bir kadınTesekkur ederim ☺ acaba muayene ucreti ne kadar . Internetteb baktm baya guzel yorumlar var gercekten
Internetten suhedan hanim icinde cok.guzel yorumlar var ilk muayenemi hayat hastanesi hilal cankilica gitcem ramdevu bulamadgim icin bakalm nasil bi doktorÇekirge doruktaki sühendan hanıma gittiniz mi?bi kişiyle konuştum çok memnun ama bakınca direk bi anne ve çocıuk ölmüş Doğum anında onu görünce gitmemeye karar verdim.yıldırım doruktaki gizem hanıma gittim bende evet bilgili doktor ama çok suratsızdı ya
Cok sevindim adina Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ☺70 ya da 80 olması lazım çok emin değilim canım eşimin işyeri orasıyla anlaşmalı indirimli oluyor benim muayene. Ama çok memnun kaldım neyse ki dorukta başka doktorlara da gittim bu 3. Gittiğim doktor bunda tamam dedim çok güler yüzlü sevecen sıcak kanlı bir kadın
75 tl idi ama benim doktorum doruktaydı.Neriman çelik.Galiba medicana ya geçmiş arkadaşın yazdığına göreTesekkur ederim amin insallah muayene ucretleri ne kadar acaba :)
Ücretleri ne kadar oranın canım ?Pembe mavi hastanesindeki doktorların hepsi çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?