Doğuma Hazırlık Bursa kadın dogum onerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
52
18
88
30
Herkese merhaba araniza yeni katildim. 5 haftalik hamileyim Bursaya evlendim pekte bilmiyorum bana onerebilceginiz hastane bayan iyi kadin dogum uzmani doktor tavsite edermisiniz . Simdiden Tesekkur ederim

Yardim edecek kimse yok mu
Canm sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ben eve yakın yolu kolay diye yıldırım dorukta Neriman hanıma gittim.Arkadaşım tavsiye etmişti.İlgili kibar sevecen bir bayan.Tavsiye ederim.

Forumda aratırsan Bursa’daki kadın Doğum doktorları hastanelerle ilgili konular yorumlar vardı.

Bu doktor işi biraz da maddiyat.Daha iyi hastaneler var tabi ki

Merhaba bende medicana Neriman çelik e gidiyorum çok memnunum bi deneyin derim sağlıcakla

Tesekkur ederim amin insallah muayene ucretleri ne kadar acaba :)

Allah razi olsun amim insallah . Allah sizinde yardimciniz olsun bir nefeste kurtarsin
Amin Allah tazi olsun. Ben size bisey daha sorucam 6 + 3 haftaligim bugun acik kahverengi lekem oldu konu actim ama yazilmadi sizce yerlesme kanamasimi yoksa dusuk belirtisimi

Herkese merhaba araniza yeni katildim. 5 haftalik hamileyim Bursaya evlendim pekte bilmiyorum bana onerebilceginiz hastane bayan iyi kadin dogum uzmani doktor tavsite edermisiniz . Simdiden Tesekkur ederim
Ben çekirge doruk Hatice Taşlı ya gidiyorum çok ama çok memnunum tavsiye ederim canım

Tesekkur ederim ☺ acaba muayene ucreti ne kadar . Internetteb baktm baya guzel yorumlar var gercekten
70 ya da 80 olması lazım çok emin değilim canım eşimin işyeri orasıyla anlaşmalı indirimli oluyor benim muayene. Ama çok memnun kaldım neyse ki dorukta başka doktorlara da gittim bu 3. Gittiğim doktor bunda tamam dedim çok güler yüzlü sevecen sıcak kanlı bir kadın

Çekirge doruktaki sühendan hanıma gittiniz mi?bi kişiyle konuştum çok memnun ama bakınca direk bi anne ve çocıuk ölmüş Doğum anında onu görünce gitmemeye karar verdim.yıldırım doruktaki gizem hanıma gittim bende evet bilgili doktor ama çok suratsızdı ya

Internetten suhedan hanim icinde cok.guzel yorumlar var ilk muayenemi hayat hastanesi hilal cankilica gitcem ramdevu bulamadgim icin bakalm nasil bi doktor

Cok sevindim adina Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ☺

Ben yaşadım siz yaşamayın diye yazıyorum aritmi osmangazi nagihan hanımın hastasıydım bebeğimin gelişmediğini kalbinin atmadığını söyledi bir hafta daha bekleyelim dedi cuma günü aç karnına gel bir sabah bakalım gerekirse kürtaj yapalım dedi cuma sabah aç karnına gittim yine kalp atışı yoktu yatışını yaptır yukarı çık dedi bende eşimle gittim yatış bölümünde bizden 900₺ istediler eşimde detaylı fatura almak istiyorum dedi birde bizde sağlıkçıyız acaba indirim var mı die sorduk siz dışarda bekleyin biz bi doktora soralım dediler daha snra bizi içeri çağırdılar ve doktor hanım bizim işlemi yapmaktan vazgeçmiş ben zaten 9 haftalık hamileyim yani daha fazla beklmeden kürtaj olmam gerekiyor yoksa zehirlenebilirm öylece kaldım ortada zaten moralim fazlasıyla bozuktu bi haftadır her gün ağladım birde nagihan hanım yüzünden perişan oldum yarına kalsa cumartesi pazar zaten eşimle bir hışım çıktık hastaneden hemen hayat hastanesine gittin sekreterlere durumu anlattım nazmiye hanım Allah bin kere razı olsun beni hemen muane etti ona aç olduğumu kürtaj için hazır olduğumu söyledim ve benim yatışımı verdi saat 10 sularında gittiğim hayat hastanesinde saat 12 de beni kürtaja aldı saat 3 de hastaneden çıktım ve bizden sadece 510₺ aldılar sağlıkçı indirimi memur indirimi hepsini yaptılar herkes gayet ilgiliydi evet çok yoğun bir hastane ve iş yükleri çok fazla ama bizimle gayet iyi ilgilendiker hepsi güleryüzlü personlerrin zaten Nazmihe hanım benim iyilik meleğim oldu çünkü karnında ölü bi bebekle yaşamak çok kötü doktorun beni ortada bırakılışı resmen yıkıldım nagihan hanımı gereken yerlere de bildireceğim hekimliğinin gereğini yapmadı biz onunla bi konuşma ya da bir tartışmaya girmedik sadece muhasebe ile görüştük sonuç böyle olmamalıydı hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ama ben bursada yabancıydım nagihan hanıma güvenip gittim ve ortada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…