tiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2010 117 1 68 Çanakkale 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tiii #1 kızlar jimer hastanesinde SUAT beyi tanıyanınız, muayene olanınız var mı? nasıl bir doktordur?
K kuzukusum Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2012 99 3 28 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tiii #2 tiii .!.: kızlar jimer hastanesinde SUAT beyi tanıyanınız, muayene olanınız var mı? nasıl bir doktordur? Genişletmek için tıkla... suat beyi tanımıyorum adını daha oncede duymadım ama hastanenin ilgisi ve temizliği hep hoşuma gitmiştir benim.
tiii .!.: kızlar jimer hastanesinde SUAT beyi tanıyanınız, muayene olanınız var mı? nasıl bir doktordur? Genişletmek için tıkla... suat beyi tanımıyorum adını daha oncede duymadım ama hastanenin ilgisi ve temizliği hep hoşuma gitmiştir benim.
tiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2010 117 1 68 Çanakkale 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tiii #3 kuzukusum .!.: suat beyi tanımıyorum adını daha oncede duymadım ama hastanenin ilgisi ve temizliği hep hoşuma gitmiştir benim. Genişletmek için tıkla... buda önemli bir ayrıntı, cevabın için teşekkürler kuzukusum
kuzukusum .!.: suat beyi tanımıyorum adını daha oncede duymadım ama hastanenin ilgisi ve temizliği hep hoşuma gitmiştir benim. Genişletmek için tıkla... buda önemli bir ayrıntı, cevabın için teşekkürler kuzukusum