• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu bursa inegöl mobilya...

mng3516

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
2
0
6
Mardin
selamlar bursa inegöl de tavsiye edebieceğiniz mobilya mağazaları var mı acaba.. bayram sonrası mobilya bakıcam ama daha hiç bir fikrim yok.. lütfen bana yrdımcı olun !!!!!

valah ben de bayramdan sonra gideceğim inşalalh.bir tanıdık bulduk yardımcı olacak inşalalh.benim de fikrim yok giitkten sonra sana yazabilrim inşalalh

Son düzenleme:
selamlar bursa inegöl de tavsiye edebieceğiniz mobilya mağazaları var mı acaba.. bayram sonrası mobilya bakıcam ama daha hiç bir fikrim yok.. lütfen bana yrdımcı olun !!!!!
Merhaba,
Ben bütün mobilyalarımı İnegölde Devrin Mobilyadan aldım, 1 yıl oldu. Çok memnun kaldık hem hizmetlerinden hem de mobilyalarından.
Yatak odam bu....

$palmiye.webp

Ben birde İnegölde Biezza Mobilya'da yatak odası beğenmiştim, oraya da bakmanı tavsiye ederim.

Bu dediğim mobilyacıların ikisi de mobilyacılar çarşısındalar. Zaten oraya gidersen sayısız çeşit var.

Devrin Mobilyanın yol üstünde de şubesi var ama ismi başka oranın, Saka Concept diye geçiyor, oraya da bakabilirsin.

Merhaba,
Ben bütün mobilyalarımı İnegölde Devrin Mobilyadan aldım, 1 yıl oldu. Çok memnun kaldık hem hizmetlerinden hem de mobilyalarından.
Yatak odam bu....

Eki Görüntüle 772519

Ben birde İnegölde Biezza Mobilya'da yatak odası beğenmiştim, oraya da bakmanı tavsiye ederim.

Bu dediğim mobilyacıların ikisi de mobilyacılar çarşısındalar. Zaten oraya gidersen sayısız çeşit var.

Devrin Mobilyanın yol üstünde de şubesi var ama ismi başka oranın, Saka Concept diye geçiyor, oraya da bakabilirsin.

canım fiyatı ne yatak odanın maşalalh harika:nazar:
oturma odanı da merka ettim.ikisi kaç tutu? hediye olarak ne verdiler bi de:1:

canım fiyatı ne yatak odanın maşalalh harika:nazar:
oturma odanı da merka ettim.ikisi kaç tutu? hediye olarak ne verdiler bi de:1:
tatlım tam hatırlamıyorum fiyatını ama ya 5500tl di ya da 6500 tl di, geçmiş zaman unuttum. Misafir odam da bunun aynısı, oturma odam daha spor bişi, foto bulabilirsem pc de atarım birazdan onun da fotosunu. Hediye olarak sehpaları verdiler, başka bişey hatırlamıyorum, bir de senede taksit yaptılar, kredi kartı istemediler yani. Mesela biezza sadece kredi kartına taksit yapıyordu, o yüzden beğendiğim takımı alamamıştım ordan.:50:

Bak oturma odam ucundan azcık :1:
2 tekli berjer, 2 tane de büyük koltuk. Bir tanesi motorlu, düğmeye basıyorsun açılıp 2 kişilik yatak oluyor.
Bunun da fiyatı 4000 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Hepsini toptan aynı yerden alınca tek tek fiyatları hatırlayamadım canım ya:26:
$oturma odam.webp

Son düzenleme:
Bak oturma odam ucundan azcık :1:
2 tekli berjer, 2 tane de büyük koltuk. Bir tanesi motorlu, düğmeye basıyorsun açılıp 2 kişilik yatak oluyor.
Bunun da fiyatı 4000 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Hepsini toptan aynı yerden alınca tek tek fiyatları hatırlayamadım canım ya:26:
Eki Görüntüle 772772

çok güzel canım..maşallah :16:

Teşekkür ederim canım, biraz karanlık çıkmış foto, yoksa koltukların rengi daha açık.
Hayırdır sen ne için mobilya araştırıyorsun?

canım bizim henüz bir eviimz yok düzenimiz yok çünkü eşimle tayin sıkıntısı yaşadık 1 yıla yakındır.çok şükür oldu biz de ev kuracağız işte ...

canım bizim henüz bir eviimz yok düzenimiz yok çünkü eşimle tayin sıkıntısı yaşadık 1 yıla yakındır.çok şükür oldu biz de ev kuracağız işte ...
hımmm anladım tatlım, gözünüz aydın o zaman, herşeyin en güzeli olsun inşallah :34:

Back
X