- 4 Mart 2024
- 178
- 43
- 25
-
- Konu Sahibi serappp809
Bende cuma günü için medicabilden randevu aldım. Gebelik varmı sizde suanBende 8 Şubat'ta medicabil de çektirdim en uygun fiyatı onlar vermişti zaten bı çok yerde gitmeden fiyat söylemiyorlar.
Yok geçen ay hsg den sonra gebelik olmadı bu ay adet günüme daha var bilmiyorum şuan Rabbim nasib etsin isteyen herkese ,Bende cuma günü için medicabilden randevu aldım. Gebelik varmı sizde suan
Hsgden sonra karnınızda kramp oldumu bir de bende asiri gaz ve sürekli tuvalete gitme istegi var eğilip kalkarken karnıma iğne batıyor gibi oluyor. Hsgden mi kaynaklı acabaYok geçen ay hsg den sonra gebelik olmadı bu ay adet günüme daha var bilmiyorum şuan Rabbim nasib etsin isteyen herkese ,
Bende 1-2 gün adet agrısı gibi hissetmistim ama 7 gün oldu hala arada geliyor birde goguslerim adet yaklasmıs gibi hassaslasti normalde adetime cok var 1 gün kala böyle gogus hassasiyeti olurdu. Acaba hamile miyimdir diyorum ama umutlanmak istemiyorum yoruldum artıkHsgden sonra pek bı şey yaşamadım ben adetim de gecikmedi sadece bir iki gün ağrı hissettim adet olacakmış gibi sonra oda geçti
Anestezilimi yoksa anestezisiz mi fiyatı iyiymişnçünküBen de 16 mayıs'ta tomokayda oldum bence en uygun fiyat da burası 4000 tl hemde çok temiz nezih bir klinik. Tavsiye ederim.
Anestezisiz çektirdim ama inanın hiçbir şey hissetmedim.Anestezilimi yoksa anestezisiz mi fiyatı iyiymişnçünkü