- 23 Ocak 2016
- 32.732
- 49.127
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Kesinlikle haklısınız son 7 8 yılda çok göç aldı biz de trafikten mağduruzKalabalık şehir trafik trafik trafik
Çok bi yabancı kaldım belkide kalabalık şehirleri sevmediğimden olabilir lakin...
Hayvanat bahçesi ve Gölyazı sevdiğim beğendim yerler
Evet canım Osmangazi ve Orhangazi türbeleri tophanede park Bursa manzaralı Emir Sultan Türbesi de Bursa manzaralı yanındaki büyük mezarlıkta Zeki Müren de yatıyor o civarda Kafkas yok hala yok evetUlu Camii'yi gezmistik bi tarihte ama uzun uzun kalamamistim camide.
Osman bey ve Orhan bey türbelerini ziyaret etmistik, etkilenmistim.
Tophane diye mi geciyordu o mevki? Tepeden şehir manzarasina bakmistik.
Emir Sultan Türbesi'nin oldugu yeri ziyaret etmistik, benim Emir Sultan'ın baş ucunda kalasım gelmişti.
Kestane sekeri almak icin ille de Kafkas ismini aramistim Emir Sultan'in önündeki caddede, o zaman o isimde dükkân göremeyince digerlerinden almamistim (inat) ama aklim da sekerde kalmıştı
Ben de şehrim diye demiyorum seviyorum da artık yeşil Bursa değil maalesef beton bina doldu her yeriSonralardan burda birkac avm'de Kafkas şube mi açmıştı bilmem, öyle kalmış aklımda. Yanılıyor da olabilirim.
Emir Sultan sana yakın mı?
Netten fotosunu alip instagram'a koymustum:)
Yine o caddede, kaldirimda bi geniş boşluk yer vardi, fotograf cektirmistim hatıra kalsın diye. Severim yeşil Bursa'yi niyeyse.. öyle bi farkli severim orayi.