Gerçekten bi organizasyon firmasıyla düğün kına yapıp da buraya yazan pek kimse denk gelmedi bana, düğün hazırlıklarım boyunca..
O yüzden ben yazmak istedim. Önce şamdan kiralamak için arıyordum bi organşzasyoncu, ama sonra tuttuğum salonlarda şamdan olunca gerek kalmadı. Kına gecesi organizasyonu için araştırmalara girdim. Uzunca bi süre araştırdım. Evlilik fuarındaki bütün organizasyoncularla konuştum (şubat 2012'deki fuar). Fuarda olmayan organizasyoncularla da görüştüm. Aklıma en çok yatan, içim ısınan Asude organizasyon oldu. Zaten onların organizasyonunu daha önceden görüp beğenmiştim. Ama fiyat olarak daha ucuzları varken, Asudeye yaptırmak doğru muydu bilemedim. Ama diğer firmaların da organizasyonlarını izledim ve kesinlikle Asude dedim.
Zaten Süreyya hanımla bir kez konuştuktan sonra başka biyeri düşünemiyorsunuz
çok tatlı çok sevecen ve sıcak. Bütün ekibi aynı şekilde
eylül ayındaki kınam için şubat ayında anlaşma yaptım onlarla. sabırsızlıkla bekledim kınamı. Asude organizasyonun bütün kınalarını internet sayfalarından takip ettim ve izledikçe daha çok heyecanlandım.
Sonra büyük gün geldi; BENİM KENDİ KINAM :18:
O kadar heyecanlıydım ki, önceden konuşup planladığımız herşeyi unuttum kına günü.
Ama Süreyya hanım ve kına ekibi herşeyi organize ettiler. Heyecanımı yatıştırdılar. Kınamı şenlendirdiler
Hayallerimdeki gibi bir kına gecesi yaptılar bana.
Düğün bir yana, herkesin dilinde benim kına gecem dolaşıyor hala
Çok teşekkür ederim ASUDE ORGANİZASYON
Hepsi sizin sayenizde...