Bursa düğün fotoğrafçısı .yardımmm!!!

gulsaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
264
22
38
34
KIzlaarr Ekim ayında ki kına gecem için dış çekim yaptırabılecegım hep hesaplı hemde güvenılır Bursa da fotoğrafcı arıyorum..Bilgi ve deneyımlerınızı paylaşırsanız cok sevınırım..

Canim merhaba benim 31mayista bursada dış cekim yaptırdık cok eğlenceli oldu resimlerde cok guzel istersen sana çektirdigim kisinin numarasini verebilirim

Canim merhaba benim 31mayista bursada dış cekim yaptırdık cok eğlenceli oldu resimlerde cok guzel istersen sana çektirdigim kisinin numarasini verebilirim
Merhaba rica etsem bana da mesaj atabilirmisiniz benim de düğünüm ağustosta ve hâlâ fotoğraf işini halledemedik :-(

Merhaba rica etsem bana da mesaj atabilirmisiniz benim de düğünüm ağustosta ve hâlâ fotoğraf işini halledemedik :-(
Canım ben bi kaç firmadan fiyat teklifi aldım özelden mail adresını atarsan sanada gönderebılırım..

Bu kisinin numarasini bende alabilirmiyim? Ekim sonunda dis cekim yaptirmak istiyorum bursa civarinda ama bursayi hic bilmiyorum..

Canım ben bi kaç firmadan fiyat teklifi aldım özelden mail adresını atarsan sanada gönderebılırım..

gulsaf fiyat tekliflerini benimle de paylasirmisin? Benim de ekimde dugunum var ve dis cekim istiyorum... Ben ozel mesaj yollayamiyorum ama sen atarsan cevap yazabilirim..

Eko paketten aldık ama bizim 3 mekanda çekim oldu 1000tl vede arşiv ayrıca video çekimide oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben de nişan için dış çekim fotoğrafçı arıyorum ama uygun fiyatlarda bişeyler arıyorum malum daha nişan.. fiyatları rica etsem bnmle de paylaşır mısınızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…