Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim merhaba benim 31mayista bursada dış cekim yaptırdık cok eğlenceli oldu resimlerde cok guzel istersen sana çektirdigim kisinin numarasini verebilirim
Merhaba rica etsem bana da mesaj atabilirmisiniz benim de düğünüm ağustosta ve hâlâ fotoğraf işini halledemedik :-(Canim merhaba benim 31mayista bursada dış cekim yaptırdık cok eğlenceli oldu resimlerde cok guzel istersen sana çektirdigim kisinin numarasini verebilirim
Canım ben bi kaç firmadan fiyat teklifi aldım özelden mail adresını atarsan sanada gönderebılırım..Merhaba rica etsem bana da mesaj atabilirmisiniz benim de düğünüm ağustosta ve hâlâ fotoğraf işini halledemedik :-(
neden bilmiyorum ama mesaj atamiyirum :-(
Canım ben bi kaç firmadan fiyat teklifi aldım özelden mail adresını atarsan sanada gönderebılırım..
canım mesajını aldım ama mesaj sayım yeterli olmadığı için sana cevap yazamıyorum
Canım ben bi kaç firmadan fiyat teklifi aldım özelden mail adresını atarsan sanada gönderebılırım..
canım mesajını aldım ama mesaj sayım yeterli olmadığı için sana cevap yazamıyorum
Canim merhaba benim 31mayista bursada dış cekim yaptırdık cok eğlenceli oldu resimlerde cok guzel istersen sana çektirdigim kisinin numarasini verebilirim
ben size fotoğrafsaatinin fotoğrafçılarını öneririm çok sempatik vede dinamik bir ekip.Ben onlara fotoğralarımı çektirdim memnun kaldım
www.fotografsaati.com
www.facebook.com/pages/Fotografsaati
mail adresleri atakand80@gmail.com
Atttım Asyacan..:)gulsaf fiyat tekliflerini benimle de paylasirmisin? Benim de ekimde dugunum var ve dis cekim istiyorum... Ben ozel mesaj yollayamiyorum ama sen atarsan cevap yazabilirim..
kızlar ben de nişan için dış çekim fotoğrafçı arıyorum ama uygun fiyatlarda bişeyler arıyorum malum daha nişan.. fiyatları rica etsem bnmle de paylaşır mısınızzzzz