• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa diş hastanesinde tam gömülü 20 lik çektiren var mı ?

afra1685

Afra
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
264
23
118
Bursa
Merhaba nisanın ilk haftasına randevu verildi.bu diş hastanesinde ameliyatla alınacakmış .filmde ancak gözükebildi .çünkü yan yatık damağın komple için yok böyle bişey ya:59:Ortodontist tedavimin en büyük engelide buydu .Korkttum çektiremedim.Ama artık kararlıyım .Yine de korkmuyorum diyemem.:43:ameliyat ortamı şeklinde mi kaç dk sürer damağın içinde olması da kokutuyor beni ya uzun sürerse benim gibi aynı şekilde damağın komple içinde ve yan yatık vaziyette dişi alınmış olan varsa bana neler yaşadığını anlatabilir mi acaba?:97:

Son düzenleme:
konunun üstünden baya bi zaman geçmiş ama diğer çektirmek isteyenlere de bilgi olsun diye yazmak istedim.. ben iki tane 20liğimi bursa devlet hastanesinde çektirdim. biri dikişsiz oldu hiç sorun yaşamadım.. diğeri dikişli olduğundan antibiyotik falan kullanmam gerekti ama onda da sorun yaşamadım diyebilirim.. bazı kişilerin yüzleri morarıp şişiyo çünkü benim hiç öyle bişey olmadı ikisini de sorunsuz aldırdım

Back