• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Diş Hastanesinde hangi doktoru tavsiye edersiniz?

berill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2007
1
0
86
43
Bursa
Bursa Diş hastanesinde iyi bir doktor arıyorum giden ve memnun kalan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim.

merhaba ,

ben hüseyin yusufoğlunda iki dolgu + köprü tedavisi yaptırdım ve cok memnum kaldım. birçok arkadasım benim tavsiyemle hüseyin beye gitti vehepsi cok memnun kaldıgını soyledi. bir kere gittiğinizde dişci korkusu olayını hiç yaşamıyorsun. cok nazik ve konuşkan. sohbet ederek hastasını rahatltıyor. ve canımı hiç yakmadı. hatta ilk gittiğimde tedavi için gün vermişti ve buraya kadar gelmişsin bari dişlerini temizleyelim diyip ben istemeden diş taşlarımı temizledi. bir güzel yanıda yaptığı herşeyi sana açıklıyor hemde karsısındakını hiç bir sey bilmeyen bir insan kabul ederek :) yani bak bu diş taşı temizleme makinası ucundaki ufak titreşimlerle diş taşlarının oldukları yerden cıkmasını saglıyor gibi... :):) dişle ilgili bir sorunum olursa kesinlikle gideceğim doktor hüseyin beydir.

Back