• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSA/ DERMATOLOG HATİCE ERDEM’E TEDAVİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

Krakozhia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
7
1
36
29
Öncelikle merhabalar. Yüzümde rosacea ve kılcal damar problemi var. Bunun yanı sıra leke ve sivilcelerim de mevcut. Dr Hatice Erdem hanımın Dual yellow lazerle rosacea, kılcal damar ve leke tedavisi yaptığını duydum. Bu tedaviyi kendisine olan var mıdır acaba? Ya da kendisinin başka bir sebepten hastası olanlar varsa memnun kalıp kalmadıklarını söyleyebilirler mi? İlgili ve donanımlı bir doktor mudur kendisi? Artık doktorlara gitmekten yoruldum. Genelde doktorlar özel muayenehanelerine dahi gitseniz ilgisiz ve baştan savma davranıyorlar. Bu yüzden daha önce gittiğim doktorlardan şifa bulamadım. Doktora gitmeye korkar ve çekinir oldum. Hatice hanımın hastası olanlar beni bilgilendirirse gerçekten duacı olurum🙏🏻 buradan mesaj ya da yorum atabilir ya da mrs._hopeful instagram adresine dm atabilirsiniz şimdiden çok teşekkür ederim Allah hepimize acil şifalar nasip etsin sağlıcakla kalın 🌸💙

Back