• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa daki memnun olduğunuz kadın doğum doktorları kimler ???

Balmm1606

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
13
Kızlar bursa jimer hatice uğur giden var mı memnunmusunuz

bu doktor yüzüne erken doğum yaptım. çocuğum şuan küvezde. önceki doğumum da bu doktorun dikişi yapamaması yüzüne rahim bölgem iltihap kapmış. doktorlar ya doğum yaparsın yada rahmin alınır dedi. hatice doktor yüzüne hamileliğimi yatarak geçirdim. 1,5 ay erken doğum yaptım.dikişlerin her an açılma sorunu olabileceğini söylediler tuvalete bile gidemedim. pantolonumu bile çekemedim. çocuğum şuan kuvezde. NEVŞEHİR KAPADOKYA HASTANESİNDE calıştı bu doktor. bayan diye özel hastane diye tercih ettik ancak hayatımı mahvetti. nevşehir de tek ben değilim. bu halde olan. şunu anlamıyorum: sezeryanda önemli olan ( ki zaten bu doktor sezeryancı) dikişi adamakıllı yapmaktır. kesinlikle bu doktoru tavsiye etmiyorum..

Ben Ahmet Yılmaz ı öneriyorum
Bayan doktor istersen Rentıpta Nazmiye hanım var bi kaç giden arkadaşım çok memnun.

Bende 6 haftalık gebeyim. Bir kaç arkadaşımdan duymuştum. Ben de Medical Park hastanesinde Doçent doktor Müzeyyen Uyanık'a gittim. Çok hanımefendi, kibar, sormadan herşeyi anlatıyor, çok güleryüzlü, aileden biri gibi. Medical Park yeni bir binaya da taşınıyormuş. Takibe burada devam edeceğim. Herkese tavsiye ederim.

Merhaba kızlar ben Bursa yeni taşındım. Istanbul'da iyi bi hastane ve dr'um vardı. Bursa'ya geldigimden beri dr araştırıyorum 20 haftalık hamileyim. Herkes tabii ki birilerini söylüyor memnuniyetlerine göre. Fakat ben çok kararsızım lütfen yardımcı olun hiç tanıdığım da yok burda

Back