- 19 Aralık 2012
- 455
- 1
- Konu Sahibi justtmarried
klöbh
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba, dün hamile olduğumu öğrendim Allah kucağımızada almayı nasip etsin inşallah, amin.
Sizden ricam BURSA da bayan kadın doğum uzmanı arıyorum. Öncelikle işinde uzman, sonra güler yüzlü ,istediğim herşeyi çekinmeden sorabileceğim, samimi cevaplar alabileceğim bir doktor. Beni alelacele muayene edip 5 dakikada sepetlemeyecek bir doktor :)
Zübeyde hanıma gitmeyi düşünMÜyorum, Doruk çekirge olabilir, çok iyi sözediliyor ancak doktor önerisi bulamadım. Buradaki başlıklarda çok eski olduğundan net bir öneri alamadım. Acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
öncelikle hayırlı olsun.ben de hala kararsızım.nerde doğum yapayım diye düşünüp duruyorum.bir arkadaşım esentepe tıp merkezine gidiyor.normal doğum 500,00 tl dedi.bana çok uygun geldi .bir de orda bayan bir dr. var demet hanım.acaba ona mı gitsem diyorum.
merhaba arkadaşlar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun bnde hamileym 2.bebeğim 20 haftalık ben esentepe tıp merkezine gidiyorum demet hanıma demet haytoğlu henüz 1 kere gittim ama gayet ilgili güleryüzlü bir doktor bnde kiem gitsem diye araştırma yaparken demet hanımı çok önerdiler bakalım inşallah sonuna kadar böyle devam eder burada bizde konuştuk normal 750 sezeryan 1000 dediler ilk gebeliğimdeki doktorum jale gürlülerdi çok ilgili bir bayan çokta yardımcı oluyo özel muayenehanesi var muyane ücreti 150 160 civarı bn ondan çok mmnundum fakat masraflı olcağı için demet hanıma gidiyorum eğer özel sügortanız varsa anlaşmalarıda var istedğinizde ulaşabiliyorusunuz jale hanıma hayırlısı olsun hepimz için
Ben de Demet Hanım'a gidiyorum fakat hastane hiç hoşuma gitmedi,donanımsız gibi.Offf o kadar kafama takıyorum kiiiii.
bilgin için teşekkür edrim...demet hanım muayene ücreti ne kadar ? ( ben devlette çalışanım bu arada)
Ben de Demet Hanım'a gidiyorum fakat hastane hiç hoşuma gitmedi,donanımsız gibi.Offf o kadar kafama takıyorum kiiiii.
merhaba arkadaşlar,bebeklerinizi sağlıkla kucaklayın inş.ben gebelik takibine değil ama tedavi için doruk çekirge de sühendan hnma gitmiştim...tavsiye üzerine gittim ben de,memnun kaldım...kendisinin methini bursada duymayan yoktur zaten...ancak doğum fiyatları konsunda hiçbir bilgim yok...
amin sağol sühendan hanım evet çok iidir daha önce özel muayehanesi varken gidiyordum çok ilgileniyodu bnde ona gitmek istiyodum fakat çekirge dorukta doğum fiyatları sühendan hanımın 2 milyar civarındaymış arkadaşım orda çalışıyor ve o söylei bende bu yzdcen tercih etmedm
öncelikle hayırlı olsun.ben de hala kararsızım.nerde doğum yapayım diye düşünüp duruyorum.bir arkadaşım esentepe tıp merkezine gidiyor.normal doğum 500,00 tl dedi.bana çok uygun geldi .bir de orda bayan bir dr. var demet hanım.acaba ona mı gitsem diyorum.
Sevgili justtmarried öncelikle hayırlı olsun. Ben ilk bebeğimde Bursanın bütün hastanelerindeki bütün doktorlarına gittim psikopat gibiydim, çok titizleniyordum, en iyisini arıyordum. Doruk, bahar, anadolu vb. hastaneler devlet gibi bir farkı yok gidip saatlerce sıra bekliyorsun. Ortam gıcık, çalışanlar gıcık, kalabalık fena halde gıcık. Fazla konuşmak istemiyorum. Tek adres tek doktor söyleyeceğim. İmkanın varsa JİMER HASTANESİ / F. NURAY SÖZERİ ALTINER. Yok böyle bir doktor. Odasında otur ne sorarson sor o gülen yüzüyle elinden gelen her şeyi yapıyor senin için. Odasında değil de sanki Nuray Hanımın evinde oturuyormuşsun gibi hissediyorsun. Şimdi 2. bebeğime hamileyim yine Nuray Hanıma gidiyorum. Gerçivben Nuray abla diyorum. ok seviyorum onu. Şiddetle tavsiye ediyorum herkese. Sadece en azından 1 kere deneyin, asla pişman olmayacaksınız.
hayırlı olsun cnm geçmi kaldım bilmiıyorum ama demet hanımı tavsiye etmiyorum ben onun ihmali yüzünden ablamda kan pıhtılaşması oldu 32.haftada sezeryanla fakültede aldılar 18 gün yoğun bakımda kaldı...bilginiz olsun ama yinede siz bilirsiniz
aa öyle mi... geçmiş olsun..üzüldüm..yok ben özele hiç gitmedim sanırım çekirge devlet hast.veya zübeyde hanımda doğum olcak benim...:44:
çekirge doruk evrim aydın a gidiyorum.çok güleryüzlü bir bayan guzel destek veriyor hastane donanımlı yeni doğan ünitesi var doğum sonrasında çocuk doktorlarıda çok iyi.hastane kalabalık fakat senkronize hareket ediyorlar randevum yoktu ardım sekteriyle görüştüm gelsem muayene olabilirmiyim diye gelin dedi fazla beklemeden girdim muyeneye memnunda kaldım .tavsiye ederim