Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimse cevap vermemiş , ama ben paylaşayım. Sevda Hn ile akapuntur ve zayıflama programıma başladım. Birkaç gün olmasına rağmen açlık yada enerji kaybı hissetmedim. Normalde günde milyon kez acıkır ve daha daha yerdim. Sanırım bu sefer başaracağım :)))
Kimse cevap vermemiş , ama ben paylaşayım. Sevda Hn ile akapuntur ve zayıflama programıma başladım. Birkaç gün olmasına rağmen açlık yada enerji kaybı hissetmedim. Normalde günde milyon kez acıkır ve daha daha yerdim. Sanırım bu sefer başaracağım :)))
arkadaşım çok uzun süredir online olmamışsın hiç farkındayım ama belki görürsün diye yazmak istedim. sevda hanım ile akupuntur tedavin nasıl devam etti, memnun kaldın mı?