Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bana göre canım doktorum Dr. Barış Korkmaz çok şükür böyle bir doktorum varKizlar hanimlar canlarim Bursa da olan sizce en iyi kadin dogum uzmani kim?
Bülent Kayhanı tek geçerim ama ücretleri uçmuş diye duydumKizlar hanimlar canlarim Bursa da olan sizce en iyi kadin dogum uzmani kim?
Prof. Osman Develioğlu Art merkezi Medicana hastanesi Okan Özden 2 Side çok iyi doktordur şiddetle tavsiye ederimKizlar hanimlar canlarim Bursa da olan sizce en iyi kadin dogum uzmani kim?
Evet o en son Zübeyde hanım da görev yapıyordu iyi bir doktor olduğunu duymuştum yıllar önce şuanda bilmiyorumMurat kadioglu dr duymus esim de bilmiyorum suanki drum da iyi ilgileniyo felan ama esim degistormek istiyor
Hangi hastanedeValla bana göre canım doktorum Dr. Barış Korkmaz çok şükür böyle bir doktorum var
Dr Barış korkmaz çok ilgili alakalı gerçekten işini hakkıyla yapan bi doktor Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesinKizlar hanimlar canlarim Bursa da olan sizce en iyi kadin dogum uzmani kim?
Hastane de değil canım kendi kliniği var dr barış korkmaz kliniğiHangi hastanede
Ücret hakkında bilginiz var mı acabaHastane de değil canım kendi kliniği var dr barış korkmaz kliniği
Merhaba bende Bursada yaşıyorum benimde farklı konular yüzünden gitmediğim kadın dogum doktoru kalmadı diyebilirim En son gittiğim gerçekten memnun kaldığım Dr. Barış Korkmaz oldu Yıllardır ablamın doktoru benim çekeceğim çile varmış keşje ablam söylediği anda gitseydim sol tarafımdaki yumurtamı ve tüpümü aldırmak zorunda kalmazdım. Ama çekeceğim varmış bundan sonrası güzel olur inşallah yani Bursadaysanız doktor arayışındaysanız eğer gönül rahatlığıyla öneriyorum Barış beyi. Sizede şifa olsun inşallahKizlar hanimlar canlarim Bursa da olan sizce en iyi kadin dogum uzmani kim?
Muayene ucreti ne kadar acaba bilginiz var miMerhaba bende Bursada yaşıyorum benimde farklı konular yüzünden gitmediğim kadın dogum doktoru kalmadı diyebilirim En son gittiğim gerçekten memnun kaldığım Dr. Barış Korkmaz oldu Yıllardır ablamın doktoru benim çekeceğim çile varmış keşje ablam söylediği anda gitseydim sol tarafımdaki yumurtamı ve tüpümü aldırmak zorunda kalmazdım. Ama çekeceğim varmış bundan sonrası güzel olur inşallah yani Bursadaysanız doktor arayışındaysanız eğer gönül rahatlığıyla öneriyorum Barış beyi. Sizede şifa olsun inşallah
Ziya çetin sezeryan oldum sıfır ağrım oldu ve sezeryan da içini tek temizleyen doktordurValla bana göre canım doktorum Dr. Barış Korkmaz çok şükür böyle bir doktorum var
Artık dorukta değil medikabilde diye biliyorumDoruk hastanesinde, Fatoş Deniz Yiğittürk. Kimyasal gebelik geçirdim 40 gün önce onun için gitmiştim. Aşırı ilgili ve işinin ehli bir doktor.
Doktor beyin muayene ücreti 250 tl canımMuayene ucreti ne kadar acaba bilginiz var mi