Bursa da vajinoplasti olan var mı ?

sebnembeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
1.391
1.479
33
Bursa da yaşıyorum vajinoplasti ve daraltma estetiği olmak istiyorum şuan doktor araştırma aşamasındayım bi kaç doktor ile görüştüm bi tanesi içime sindi ama biraz daha detaylı araştırma yapıp öyle karar vermek istiyorum vajinoplasti olan varsa görüş ve düşüncelerini yazabilirler mi ?

Ben od

Ben oldum 8 haftaya yaklaştı ama sonuç nasıldır bende bilmiyorum daha dr ismi özelden yazarım size

Diğer yorumlarınıza gördüm labioplasti de olmak istiyorsunuz sanırım. Eğer ihtiyacınız varsa mutlaka aynı anda yaptırın. Aynı süreçte ikiside iyileşmiş olsun. Ben mesela vajinoplasti için hiç bi zorluk çekmedim ağrı sızı gibi. Labioplasti de ilk günler zorlandım 1 hafta sonra işe başladım. Sonra ilaçlardan kaynaklı mantar yüzünden çok fazla kaşıntım, batma hissi oluştu. Ama 8 hafta oluyor şu anda hepsi bitti.

Evet haklısınız hepsi birarada olursa iyileşme sürecide kısalır çok teşekkür ederim ben de yavaş yavaş kafamda oturtmaya başladım araştırmalarımı inşallah benim sürecim de güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…