Bursa da Tüp Bebek ve aşılama

esmeraldakrtl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
29
4
29
Merhaba arkadaşlar Bursa da devlet hastanelerinin hangisinde aşılama ve tüp bebek yapılıyor biliyor musunuz? Ben şuan başka şehirde bir aşılama denedim ama Bursa da devam edeceğim rapor almak istiyorum tüp bebek için

Evet şartları sağlarsan hem rapor çıkarabilir hem de tedavi görebilirsin. Amh değerin düşükse aşılama şartı olmadan direkt tüp bebek yaptırabilirsin.

Yok her şey normal sebepsiz infertilite. Sadece şunu merak ediyorum ben başka şehirde aşılama oldum . İki aşılama sonrası tüp bebek raporu veriliyor . Bursa da bu şart nasıl ? Yani illa kendi Hastanesi'nde ekstra aşılama yapar mı yoksa bu asilamalari kabil eder mi ?

Merhaba arkadaşlar Bursa da devlet hastanelerinin hangisinde aşılama ve tüp bebek yapılıyor biliyor musunuz? Ben şuan başka şehirde bir aşılama denedim ama Bursa da devam edeceğim rapor almak istiyorum tüp bebek için
Merhaba Uludağ üniversitesinde ve şehir Hastanesi'nde tüp bebek merkezi var diye biliyorum .Eğer amh ve azosperm durumu olursa direk tüp bebek yapılıyor diğer sorunlar için 2 aşılama sonrasında tüp bebeğe geciriyorlar .

Merhaba Uludağ üniversitesinde ve şehir Hastanesi'nde tüp bebek merkezi var diye biliyorum .Eğer amh ve azosperm durumu olursa direk tüp bebek yapılıyor diğer sorunlar için 2 aşılama sonrasında tüp bebeğe geciriyorlar .
Prosedür diğer yerlerle aynı demek ki benim aşılamam yapıldı şuan birinci aşılama yani başka ilde oldu. İkinci için Bursa'ya geleceğim de o yüzden sordum teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar Bursa da devlet hastanelerinin hangisinde aşılama ve tüp bebek yapılıyor biliyor musunuz? Ben şuan başka şehirde bir aşılama denedim ama Bursa da devam edeceğim rapor almak istiyorum tüp bebek

Uludağ üniversitesi desinde bende oldum 18 Kasım da pazartesi belli olucak

tüp bebek mi oldunuz? inşallah tutar hayırlısıyla. ben de aşılama oldum orada. önümüzdeki hafta kan vereceğim.
Tüp değil aşılama oldum dayanmadm bu gün idrar testi yaptım hatta yeni yaptım ne negatif diyor kendimi buraya attım acaba benim ki olan var mı yine pozitife dönen varmi

Tüp değil aşılama oldum dayanmadm bu gün idrar testi yaptım hatta yeni yaptım ne negatif diyor kendimi buraya attım acaba benim ki olan var mı yine pozitife dönen varmi
ben de çarşamba kan vereceğim ama o güne kadar test yapmayı düşünmüyorum. progestan etkisiyle de pozitif çıkabiliyomuş test

Merhaba. Ben ışıl hanımda muayene oldum aşılama yapılcak adetin 2. Günü gel dediler . Gidince hemen tedaviye mi başlancak yoksa tahlil muayene yapıp sonuçlara göremi karar veriyor ?

Merhaba. Ben ışıl hanımda muayene oldum aşılama yapılcak adetin 2. Günü gel dediler . Gidince hemen tedaviye mi başlancak yoksa tahlil muayene yapıp sonuçlara göremi karar veriyor ?
Merhaba, ilaç kullanmaya başlayacaksınız. tahminen 12-14. gün gibi aşılama yapıyor olacaklar. Bu arada da sürekli gidip gelmeniz gerekecek hastahaneye. 2-3 günde bir muayene ediyorlar ve aşılama gününe karar veriyorlar yumurtanın durumuna göre.

Merhaba, ilaç kullanmaya başlayacaksınız. tahminen 12-14. gün gibi aşılama yapıyor olacaklar. Bu arada da sürekli gidip gelmeniz gerekecek hastahaneye. 2-3 günde bir muayene ediyorlar ve aşılama gününe karar veriyorlar yumurtanın durumuna göre.
Anladım. Sizde ordamı yaptınız ? Aşılamada ilaçlar nekadar tutuyor ve hastane ücret alıyormu sormadım ben .

Merhaba sonucunuz ne oldu ? Süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz ? Hangi doktor yaptı aşılama ?

Merhaba sonucunuz ne oldu ? Süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz ? Hangi doktor yaptı aşılama ?
Hangi doktor o gün oradaysa, o mudahale ediyor. Sabit bir doktor yok zaten tıp fakültesi.
Basit bir işlem zaten. Sonucum maalesef negatif oldu. Bir dahaki ay tekrar aşılama olacağım kısmetse.

Hangi doktor o gün oradaysa, o mudahale ediyor. Sabit bir doktor yok zaten tıp fakültesi.
Basit bir işlem zaten. Sonucum maalesef negatif oldu. Bir dahaki ay tekrar aşılama olacağım kısmetse.
2 ay üst üste yapıyorlarmı yoksa ara veriliyormu ? Bide toplam nekadar tuttu ücreti ?

X