Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben altıparmakta bu şekilde bir yere gitmiştim. 9 Ay sonra kapatıp kaçtılar. Paramda uçup gitti. Bana pek güven vermiyor. Daha köklü yerler var ama ben 8 seanısın ardından tam bitti gibi diye düşünürken 4-5 ay sonra ilk tüyler çıkmaya başlamıştı. böyle bir durumda gittiğinde nasıl karşılayacaklar o çok önemli. En iyisi biraz yüzsüz olup sağlam bir sözleşme yapmak :)
Ben altıparmakta bu şekilde bir yere gitmiştim. 9 Ay sonra kapatıp kaçtılar. Paramda uçup gitti. Bana pek güven vermiyor. Daha köklü yerler var ama ben 8 seanısın ardından tam bitti gibi diye düşünürken 4-5 ay sonra ilk tüyler çıkmaya başlamıştı. böyle bir durumda gittiğinde nasıl karşılayacaklar o çok önemli. En iyisi biraz yüzsüz olup sağlam bir sözleşme yapmak :)
bu işletmelerle yaptığınız sözleşmelerin hiç bir hukuki yanı yok yani ne yaparsanız yapın haksız çıkarsınız onedenle asla peşin para ödemeyin ve sağlık bakanlığından alınmış uygunluk belgesini görmeden bir yere başlamayın,yetkili olanlar sadece muayenehane,poliklinik ve hastaneler diğerleri son yasayla tamamen kapatıldı kaçak çalışanlarda ilk fırsatta kapatılıyor paranızı geri ödeyemeyecekleri içinde kaçıyorlar!!! mutlaka uygunluk belgelerini ve doktorlarının çalışma belgelerini duvarlarında inceleyin bunlar yoksa uzak durun...