Sünnet Bursa da sünnet tavsiye

sahira84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
26
0
36
Bursa
Merhaba doğuma az kaldı yeni doğan sünnet düşünüyorum. yaptıranlar var mı hangi yöntemle hangi hastanede ne kadar ücrete yaptırdınız paylaşırmısınız? teşekkürler...

aynı konuyu araştırmak için girdim ama kimse cvp yazmamış... bu hafta içi bebeğim olabilir 39 haftadayım

Bence çok saçma , oğlunuz ileride size çatabilir neden sünnet yaptırdınız dercesine ?
Globalleşen dünyada eğer bilime yatkın, kendine geliştirebilen, bir insan olursa bu muhtemeldir.
O Onun bileceği iş, eğer ileride müslümanlığa cani gönülden inanırsa, sünnet olur,
Onun ileride cinsel hayatında daha az zevk almasına, organ boyunun kısalmasına sebep olabilirsiniz.

O zamanlar nüfus azdı, Hz. Muhammed' e inanların belli olması gerekiyordu.
Her müslümanım denen kafire inanmak zorunda kalmak casuslara sebep oluyordu.
, sünnet olayı ortaya çıkarıldı.

Hani biraz bunlarıda düşünmekte fayda görüyorum ben!:44:

Bence çok saçma , oğlunuz ileride size çatabilir neden sünnet yaptırdınız dercesine ?
Globalleşen dünyada eğer bilime yatkın, kendine geliştirebilen, bir insan olursa bu muhtemeldir.
O Onun bileceği iş, eğer ileride müslümanlığa cani gönülden inanırsa, sünnet olur,
Onun ileride cinsel hayatında daha az zevk almasına, organ boyunun kısalmasına sebep olabilirsiniz.

O zamanlar nüfus azdı, Hz. Muhammed' e inanların belli olması gerekiyordu.
Her müslümanım denen kafire inanmak zorunda kalmak casuslara sebep oluyordu.
, sünnet olayı ortaya çıkarıldı.

Hani biraz bunlarıda düşünmekte fayda görüyorum ben!:44:

arkadasım yalan yanlış bilgilerle buraya yazı yazmanı hayretle karsılıyorum.ilk paragraf senin düşüncendir saygı duyarım ama 2.paragrafta ki yazın korkunc cahilane.rica ediyorum biraz arastır!sünnet sağlık için cok faydalıdır.

kızlar oğlum 2.5 aylıkken doruk tıpda cocuk cerrahı tamer özekinciye yaptırdık sünnetini.cok rahat ve sorunsuz gecti çok sükür.

Back