• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da Nuray boyar a gideceklerin dikkatine!

Tomris12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
72
23
88
38
Hamile arkadaşlar ben düne kadar hamileydim malesef düşük yaptım bu doktoru çok araştırıp da gittim güvendim en başından beri hap verdi telefonda söyledi alın diye eczacı kaç defa içeceği mi söyledi kendi söylemedi haftaya kontrole gittim folikasit içiyorsun demi dedi dedim söylemedin iz aa dur yazayım ozaman dedi gayet soğuk ve söz söylemeden asla bişi söylemeyen açıklamayan biri zorda n nasılsın der girdiğibizde zordan tebessüm eder neyse bebeği görmediğini söyledi kese var dedi bekleyelim dedi ama ekstra para verip başla bir ultrason a yolladı onu da çektirdi m kese de bebek yok yazıyor kağıt elimde sonra bir hafta daha bekleyelim derken kanama m başladı aynı hastanede nöbetçi kadın doğumcu düşük başlasa da bebeğimiz i gördü karşı doktor göremedi ama bu kadın bize gösterdi ama artık çok geçti neyse düşük yapıyorum Nuray hanim rapor bile yazmıyor çalışabilirsiniz diyor kürtaj da yapmıyor sizinle uğraşmiyor kan uyuşmazlığı var iğne olmam gerek umurunda değil eczaneden alın açıldı vurdurun dedi eczanelerde yok neyse ki özel bi hastaneye gitme imkanı bulduk da öyle insan gibi muamele gördük yazıklar olsun böyle doktorlara insan hayatı bu kadar UCUz olmamalı gidecekler ona göre gitsin

İlgisiz olduğunu daha ilk muayenede hissetmediniz mi hadi ikinci muayenede hisseder insan...
Doktorunuzdan memnun olmadığınız anda değiştirmeniz gerekiyor hangi branş olursa olsun.

Doruk Yıldırım ilk hamileliğim ve internette yorumlar süper birde besiz doğumu yapabilmis biz buna o yüzden güvendik biz başka birsürü doktora gittik ama bilgiler ilk gittiğim doktorum bu hanımefendi olduğu için takibi bubyapoyordu diğerleri farklı söylüyor sizde bilmediginjzdwn bari tek doktorla devam.edeyim diyorsunuz tamamen bilmemezlikde başımıza geldi soğuk olabilir ama belki iyi doktor dedik sonuçta besiz dogurtmus ya

Doruk Yıldırım ilk hamileliğim ve internette yorumlar süper birde besiz doğumu yapabilmis biz buna o yüzden güvendik biz başka birsürü doktora gittik ama bilgiler ilk gittiğim doktorum bu hanımefendi olduğu için takibi bubyapoyordu diğerleri farklı söylüyor sizde bilmediginjzdwn bari tek doktorla devam.edeyim diyorsunuz tamamen bilmemezlikde başımıza geldi soğuk olabilir ama belki iyi doktor dedik sonuçta besiz dogurtmus ya

Çok geçmiş olsun yine de ama bazı cümleleri tekrar okuyun umarım diğer gebeliğinde böyle bir şey yaşamazsınız.

Back
X