- 6 Ekim 2016
- 72
- 23
- 88
- 38
- Konu Sahibi Tomris12345
Hamile arkadaşlar ben düne kadar hamileydim malesef düşük yaptım bu doktoru çok araştırıp da gittim güvendim en başından beri hap verdi telefonda söyledi alın diye eczacı kaç defa içeceği mi söyledi kendi söylemedi haftaya kontrole gittim folikasit içiyorsun demi dedi dedim söylemedin iz aa dur yazayım ozaman dedi gayet soğuk ve söz söylemeden asla bişi söylemeyen açıklamayan biri zorda n nasılsın der girdiğibizde zordan tebessüm eder neyse bebeği görmediğini söyledi kese var dedi bekleyelim dedi ama ekstra para verip başla bir ultrason a yolladı onu da çektirdi m kese de bebek yok yazıyor kağıt elimde sonra bir hafta daha bekleyelim derken kanama m başladı aynı hastanede nöbetçi kadın doğumcu düşük başlasa da bebeğimiz i gördü karşı doktor göremedi ama bu kadın bize gösterdi ama artık çok geçti neyse düşük yapıyorum Nuray hanim rapor bile yazmıyor çalışabilirsiniz diyor kürtaj da yapmıyor sizinle uğraşmiyor kan uyuşmazlığı var iğne olmam gerek umurunda değil eczaneden alın açıldı vurdurun dedi eczanelerde yok neyse ki özel bi hastaneye gitme imkanı bulduk da öyle insan gibi muamele gördük yazıklar olsun böyle doktorlara insan hayatı bu kadar UCUz olmamalı gidecekler ona göre gitsin