Merhaba kızlar ben Bursa da iğneli epilasyon yaptıracağım.Çok araştırdım birkaç yer buldum.Bir taneside Nur İğneli Epilasyon Salonu ama internetten yerini bulamadım.Bilenler özelden yazarsa sevinirim.
Selam,ben nur güzellik salonuna gidiyorum.Sahibi olan bayan eleman çalıştırmıyor kendisi yapıyor,bursada ilk yapanlardan birisiymiş.Ben memnun kaldım,şuan devam ediyorum,sonuç aldım yeni bir bölgeye başlıyacağım.İletişim bilgilerini özelden atıyorum.
Merhaba;bende iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.Biraz bilgi verebilirmisiniz,dakika fiatı ne kadar,,kol altı yaptıracağım acaba ne kadar sürer rica etsem bilgilendirirmisiniz?
Banada Nur hanımı tavsiye etmişlerdi,kendisine ulaşamadım.Rica etsem banada özelden numarasını atarmısınız.Yüz bölgesine lazere gittim sonuç alamadım.İğneliyi ilk kez deneyeceğim.Deneyimlerinizide paylaşırsanız sevinirim.
Selam,ben nur güzellik salonuna gidiyorum.Sahibi olan bayan eleman çalıştırmıyor kendisi yapıyor,bursada ilk yapanlardan birisiymiş.Ben memnun kaldım,şuan devam ediyorum,sonuç aldım yeni bir bölgeye başlıyacağım.İletişim bilgilerini özelden atıyorum.