BURSA da meme estetiği yaptıranlar var mı? doktor önerirmisiniz...

16_peri_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
160
1
46
Bursa
arkadaşlar ben yenı kayıt oldum, boyle bı sıteyıde buldugum ıcın de coook mutluyummm sızlerın yorumlarını okudukca bana bı cesaret geldi zaten istiyodum ama sızın seyenızde artık daha cok seyler öğreniyorum bilmedigim daha cok sey var onlarıda sızler sayesınde ogrenıcem insallh...
benim memişler nerdeyse hic yok cok az bı cıkıntı var buda benı sınır edıyo her dakka kafam kadar dolgu sutyenlerle dolasmak cok uzucu ıstedıgım kıyafetlerı bıkınılerı gıyememek dahada acı... en buyuk hayalımde amalıyat olursam ınsallhhhhh kendımı sıfır desteksız renklı renklı camassırlar sutyenler almak olucak ...
ben nişsanlıyım bu arada sırf buyuzdende evlenmek ıstemıyorumm ama oncelıkle kendımı boyle görmek ıstemedıgımden dolayı özguven yok yanı azıcık bı yerım goruncek dıye sureklı kontrol halındeyım fena yanı durumum benden kücüklerin masallh memişleri kocaman buda ayrı bı sorun tabı :)
neyseee arkadaslar desteklerınızı beklıyorumm öptümmmmmm

hoşgeldin aramıza. ben de yeni başladım araştırmaya. yıllardır kafamda vardı, bir gün mutlaka diyordum. keşke daha önce başlasaymışım araştırmaya. kısmet işte... inşallah biz de olucaz ve kurtulucaz bu sıkıntıdan pericim. seni çok iyi anlıyorum haliyle..
ben de mesut özcan'ın adını çok duydum, özellikle bursa'yı sorduklarında adı geçiyor. git görüş bence. görüşmeden karar veremezsin.

inşallh canım bizde oluruzda.. buraya amelıyat heycanımızı paylaşiriz tez zamanda:)) ben 2 ay ıcınde olmak ıstıyorum seneye kadar iyleşmesi lazım ..görüşmeye gidicem iste bu aralar bakalım ama cok heycan var belli etmesemde sen hangı doktoru düşünüyosun canım

canım, netleşmedi benim daha. görüşme yapmadım henüz. sıkıntılarım var, o nedenle zamanı da belli değil. yaz gibi düşünüyorum en geç. inşallah her şey yolunda gider de, hallolur bir an önce. yazılarımı okursan nedenini anlarsın.

arkadaşlar bursada göğüs estetiği yaptıranlar var mı başka? hangi doktorlar var mesut beyden başka?

merhaba.ben bursa da alper bayraktar a yaptırdım.bugün 8.günüm henüz çok yeni yani.sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.

saol canım.ağrım falan kalmadı.ama baskı hissi devam ediyor elbette.zaten ters bir hareket yapmamaya dikkate diyorum.artık her şeyimi kendim yapabiliyorum.ağır taşımamaya özen gösteriyorum özellikle.bakalım 10 gün sonra 1 ay olacak.4.kontrole gideceğim.masaja geçeceğiz sanırım.şimdi çok hafif bi masajım var.bikaç gün oldu o da.ne zaman benim gibi hissedicem merak ediyorum doğrusu.

ohh ne guzel 1 ay olmus bıle canım gıt gıde daha cabuk toparlanacaksın zaten 1 ayı atlatan herseyı atlatır :))) agır falan kaldırma tabı zaten kolların buna engel olur ben kollarımı cok gec kullanmaya baslamıstım korktum hep bısey olcak dıye benımde 6 ayım doldu şükürler olsun atlattım darısı sana canımm tadını çıkartt

merhaba.ben bursa da alper bayraktar a yaptırdım.bugün 8.günüm henüz çok yeni yani.sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.

Merhaba, ben de su anda yogun bir arastırma icerisindeyim. Bursada forumlardan ogendigim kadarıyla 4 isimle gorusmelerdeyim. Bugun Omer Buhsemin Konur hastanesindeki klinigine gittim. Asıl randevum yogun oludugu icin temmuz 19 unda. Ancak asistani gibi birisiyle gorustum. bana kabaca bilgi verdi. Ama sanirim aklimda bazi olumsuz soru isaretleri olustu. Benim de gogus hacmim oldukca kucuk ve forumlardan okudugum kadarıyla 250-300cc gibi bir boyut dusunuyorum. Ama dedigim gibi bu benim dusuncem doktorlar belirleyecek bana uygun olani. Ancak Omer beyin asistani kas alti implant ameliyatlarinin buyuk bir kismini Omer Beyin kasi keserek yaptigini soyledi. Diger okudugum baslikalrda Mesut ozcanin cogunlukta dual plane yaptıgını ogrendim. Ya da kas alti. Benim merak ettigim tum bu kas altı islemlerde kas kesilmek zorunda mi? Sizlerin bu konuda bir bilginiz var mi? Mesela Yasmin22 senin nasil oldu? Hangi kesi yeri? hangi bolge? ve protezin hacim-sekil ve markasini da eklersen cok sevinirim. Onumuzdeki 2 gun 4 doktora gidicem. Ist daki doktorlarin bir kısmıyla da maillestim ancak yuz yuze gorusmedigim icin bir sonuc alamadim. Arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum. Yasmin22 sana cok gecmis olsun. Haziran da olmussun su an nasil durumun? deneyimlerini paylasirsan sevinirim. Gorusmek dilegiyle...:)

Bu arada bugun aksam ustu Mesut Beyle yarin Alper beyle on muayene randevularim var. Bir de Murat Tezcanla yarin gorusucem. Omer beyin asistani bir kac silikon gosterdi anlatırken bir tanesi PIP markaydi. Hatirlarmisiniz bilmem bu fransa da olaylarin cıktigi marka. Asistani bunun Amerikanin markayi karalama kampanasi oldugunu soyledi ama bilemiyorum. Bilginiz varsa lutfen paylasiniz, bu markayi kullananlar ya da neden kullanmayanlar...gorusuruzz...:)

Yasmin gecmis olsun...ben de dusunuyorum ve 4 ismi arastiriyorum. yarin Alper beyle gorusmem var. Senin nasil yapildi tum detaylari paylasirsan cok yardimci olmus olursun. Bir de yeni uye oldugum icin hic birsey yapamiyorum. Foto bile goremiyorum. Senin sonucla ilgili goruntunu paylasirsan gormeyi cok isterim. Gorusmek dilegiyle...

bursada mesut özcan ıyımıs okudugum kadarıyla ona amelıyat olanlar yazabılırmı lutfenn

Ben bu konuda çok araştırma yaptım ve bursa'da Mesut Özcandan başka güvenilebilecek doktor olduğunu düşünmedim hiç bir zaman doktorun 1000'i aşkın ameliyat tecrübesi var mesut özcan'a göğüs estetiği yaptırdım gayet güzel oldular ayrıca ameliyat sonrası da çok ilgilendiler benimle ilk iki gün biraz ağrı oluyor ama dayanılmaz bir ağrı değil yaptırmayı düşünenlere tavsiye ederim.

spicy gerçi baya olmuş sen bunları yazalı ama acaba şimdi ameliyat oldunmu? kimi tercih ettin? rica etsem biraz bahsdermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…