- Konu Sahibi 16_peri_16
-
arkadaşlar ben yenı kayıt oldum, boyle bı sıteyıde buldugum ıcın de coook mutluyummm sızlerın yorumlarını okudukca bana bı cesaret geldi zaten istiyodum ama sızın seyenızde artık daha cok seyler öğreniyorum bilmedigim daha cok sey var onlarıda sızler sayesınde ogrenıcem insallh...
benim memişler nerdeyse hic yok cok az bı cıkıntı var buda benı sınır edıyo her dakka kafam kadar dolgu sutyenlerle dolasmak cok uzucu ıstedıgım kıyafetlerı bıkınılerı gıyememek dahada acı... en buyuk hayalımde amalıyat olursam ınsallhhhhh kendımı sıfır desteksız renklı renklı camassırlar sutyenler almak olucak ...
ben nişsanlıyım bu arada sırf buyuzdende evlenmek ıstemıyorumm ama oncelıkle kendımı boyle görmek ıstemedıgımden dolayı özguven yok yanı azıcık bı yerım goruncek dıye sureklı kontrol halındeyım fena yanı durumum benden kücüklerin masallh memişleri kocaman buda ayrı bı sorun tabı :)
neyseee arkadaslar desteklerınızı beklıyorumm öptümmmmmm
inşallh canım bizde oluruzda.. buraya amelıyat heycanımızı paylaşiriz tez zamanda:)) ben 2 ay ıcınde olmak ıstıyorum seneye kadar iyleşmesi lazım..görüşmeye gidicem iste bu aralar bakalım ama cok heycan var belli etmesemde sen hangı doktoru düşünüyosun canım
merhaba.ben bursa da alper bayraktar a yaptırdım.bugün 8.günüm henüz çok yeni yani.sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.
saol canım.ağrım falan kalmadı.ama baskı hissi devam ediyor elbette.zaten ters bir hareket yapmamaya dikkate diyorum.artık her şeyimi kendim yapabiliyorum.ağır taşımamaya özen gösteriyorum özellikle.bakalım 10 gün sonra 1 ay olacak.4.kontrole gideceğim.masaja geçeceğiz sanırım.şimdi çok hafif bi masajım var.bikaç gün oldu o da.ne zaman benim gibi hissedicem merak ediyorum doğrusu.
merhaba.ben bursa da alper bayraktar a yaptırdım.bugün 8.günüm henüz çok yeni yani.sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.
bursada mesut özcan ıyımıs okudugum kadarıyla ona amelıyat olanlar yazabılırmı lutfenn
Bu arada bugun aksam ustu Mesut Beyle yarin Alper beyle on muayene randevularim var. Bir de Murat Tezcanla yarin gorusucem. Omer beyin asistani bir kac silikon gosterdi anlatırken bir tanesi PIP markaydi. Hatirlarmisiniz bilmem bu fransa da olaylarin cıktigi marka. Asistani bunun Amerikanin markayi karalama kampanasi oldugunu soyledi ama bilemiyorum. Bilginiz varsa lutfen paylasiniz, bu markayi kullananlar ya da neden kullanmayanlar...gorusuruzz...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?