• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bursa' da lazer epilasyon yaptıranlar????

bende araştırma içindeyim bu aralar... başladın mı arkadaşım sen? var mı bi gelişme?

Ben de güzel son model cihazlı bir yer arıyorum hastane de olur önerisi olan varmı? Ben est..internati ona girmiştim 4 seans azaldı ama tekrar satın almadım hem az seans hem çok fazla para istediler. Bacak genital bitiricek bir yer arıyorum Bursa da

Geçenlerde ben de başka bir başlığa mesaj atmıştım ama dönen olmadı. Özellikle diode lazer yapan yer önerisi olan varsa umarım mesajlarımızı görürler. Bursa'yı bilmeyince sudan çıkmış balığa döndüm. Her işim yarım kaldı

Bursa'da bu işi profesyonel anlamda ve son teknoloji makinelerle yapan tek önerebileceğim yer jimer hastanesidir. baya memnunum ben ve sonuç veriyor. doğumdan sonra kontrole gittiğimde geçerken gördüm ücretsiz deneme atışları yaptılar. cihaza baktım Cynosure Apogee diye bir cihaz. Amerikada yılın cihazı seçilmiş. Daha önce bursanın tanınmış yerlerinden bir mekanda yaptırdım daha uygun ücret diye makinemiz bozuldu 1-2 ay sonra geleceek şeklinde komik bir cevap verdiler ve ücretimde iade etmediler. Sonrasında jimer hastanesinde yaptırmaya başladım epilasyonlarımı ve artık çok memnunum. Kesinlik tavsiye ederim. Gittiğinizde kamer hanımı bulun :)
lazer-epilasyon-cihaz.jpg

Ben Bursa Acıbadem hastanesine lazer epilasyona yüz için başladım bana diot cihazının son modeli olduğu söylendi 6 seans paket şeklinde yaptım 4 seans gittim yüzümde sivilceler çıktı leke kaldı ve kıllar tüm yüzüme ve boynuma yayıldı.şimdi Bursa ve Balıkesir civarında işinde uzman iğneli epilasyon yaptıran bir yer arıyorum

Dr. Bahar Kahraman' da yaptırmayi düşünüyordum. Buz lazer varmış da onu da araştırdıkça soğudum. Ama düşünürseniz şuan kampanya var fiyatı gayet uygun.

Bursa'da bu işi profesyonel anlamda ve son teknoloji makinelerle yapan tek önerebileceğim yer jimer hastanesidir. baya memnunum ben ve sonuç veriyor. doğumdan sonra kontrole gittiğimde geçerken gördüm ücretsiz deneme atışları yaptılar. cihaza baktım Cynosure Apogee diye bir cihaz. Amerikada yılın cihazı seçilmiş. Daha önce bursanın tanınmış yerlerinden bir mekanda yaptırdım daha uygun ücret diye makinemiz bozuldu 1-2 ay sonra geleceek şeklinde komik bir cevap verdiler ve ücretimde iade etmediler. Sonrasında jimer hastanesinde yaptırmaya başladım epilasyonlarımı ve artık çok memnunum. Kesinlik tavsiye ederim. Gittiğinizde kamer hanımı bulun :)Eki Görüntüle 2032048
Jimer hastanesinde hangi lazer kullanılıyo acaba, bir de ne kadar ücret ödüyorsunuz öğrenebilir miyim ?

Dr. Bahar Kahraman' da yaptırmayi düşünüyordum. Buz lazer varmış da onu da araştırdıkça soğudum. Ama düşünürseniz şuan kampanya var fiyatı gayet uygun.
Ben esmer olduğum için buz lazer düşünüyorum. Bahar kahraman ya da ali tufan soydan a gidecegim. Siz neden soğudunuz?

Ben esmer olduğum için buz lazer düşünüyorum. Bahar kahraman ya da ali tufan soydan a gidecegim. Siz neden soğudunuz?
Ali tufanı bilmiyorum ama buz lazerin internet sitesinde nerelere satış yaptıklarını gösteriyor. Orda ali tufan yoktu. Yani onların dışındakiler orjinal değil. Forumdan buz lazerle ilgili yorumları okursanız anlarsınız en kötü lazermiş baya okudum memnun olanını ben göremedim.

Ali tufanı bilmiyorum ama buz lazerin internet sitesinde nerelere satış yaptıklarını gösteriyor. Orda ali tufan yoktu. Yani onların dışındakiler orjinal değil. Forumdan buz lazerle ilgili yorumları okursanız anlarsınız en kötü lazermiş baya okudum memnun olanını ben göremedim.
Buz lazerin kendi sitesinden baktim zaten ali tufan da var sitede. E ben baya bronzum ben yaptiramayacagim o zaman

Bursa'da bu işi profesyonel anlamda ve son teknoloji makinelerle yapan tek önerebileceğim yer jimer hastanesidir. baya memnunum ben ve sonuç veriyor. doğumdan sonra kontrole gittiğimde geçerken gördüm ücretsiz deneme atışları yaptılar. cihaza baktım Cynosure Apogee diye bir cihaz. Amerikada yılın cihazı seçilmiş. Daha önce bursanın tanınmış yerlerinden bir mekanda yaptırdım daha uygun ücret diye makinemiz bozuldu 1-2 ay sonra geleceek şeklinde komik bir cevap verdiler ve ücretimde iade etmediler. Sonrasında jimer hastanesinde yaptırmaya başladım epilasyonlarımı ve artık çok memnunum. Kesinlik tavsiye ederim. Gittiğinizde kamer hanımı bulun :)Eki Görüntüle 2032048

Bu konuda size katılmıyorum jimer Hastanesi ile görüştüm ve kurumda sadece alexdrite lazer kullanıyor bu lazer yüz bölgesi için oldukça tehlikeli yayılma yapma ihtimali yüksek son teknoloji lazer diod lazerdir reklam amaçlı yazılmış gibi geldi bana

Buz lazerin kendi sitesinden baktim zaten ali tufan da var sitede. E ben baya bronzum ben yaptiramayacagim o zaman
Sanırım vücut için en iyisi alexdrite yüz için diod lazer.

Annem setbaşı taraflarında bir yere gidiyor diod lazer kullanılıyor. Tamemen bitti denilebilir ama ben güvenemiyorum nedense fiyatı çok uygun olunca insan şüpheleniyo :)

Sanırım vücut için en iyisi alexdrite yüz için diod lazer.

Annem setbaşı taraflarında bir yere gidiyor diod lazer kullanılıyor. Tamemen bitti denilebilir ama ben güvenemiyorum nedense fiyatı çok uygun olunca insan şüpheleniyo :)
Ben gecen sene jimerle bir de fsm de caminin yaninda bir yer vardi zeynepti sanirim dr.un adi. Ikisiyle gorustum. Iki yeri cok ovuyolardi cunku. Ikisi de alex. senin tuylerini gormez utuleme de etkili degil dediler. Baska yerlere de gitme bosuna yapariz derler parani alirlar sonuc alamazsin dediler. Ben de kaldim oyle buz lazer icin kucuk bi bolgeye gitcem ama bikac seans ise yararsa tum vucut yaptircam

Jimer ve Zeynep Kırker'de fiyatlar nasıldı ? Ben de buz lazer çok istiyordum ama artık sıcak bakmıyorum. Bitti sanıp 1 yıl sonra çıkarsa üzülürüm. Boşuna zaman ve para kaybı.

Zeynep hanimla fiyat konusuna giremedik hic olmaz dedigi icin. Jimerin dedigini de hatirlamiyorum 1 yil oldu cunku. Ama cevreye gore tuzluydu

Arkadaşlar merhaba yıllardır bilgi alırım ama hiç yorum yapmamıştım. Bu konudan çok sıkıntı yaşadım dayanamadım paylaşmak lstedim İstanbulda başlayan epilasyon sorunları bursa ya taşındiktan sonra devam etti bursa da bir kaç yerle görüştüm ama sanki herkes anlaşmış gibi hep aynı şeyleri söyledi isim vermem doğru olmaz ama burada iki yerde cildim yanma noktasına geldi. Benim fikrim hastanelerde yaptırmayın çünkü bir sorunda muhatap bulamıyorsunuz! En son gittiğim yer rosemia oldu. En sevdiğim noktalarida önce kıl analizi yapmaları oldu. Daha sonra bana kaç seansta ne sonuç alırız ne olur anlattılar ve ben hem personelden hem cihazlardan hemde sonuçtan memnunum şahsen tavsiye ederim.
(Buarada halen devam ediyorum ara ara sonuçları yazicam )

Arkadaşlar merhaba yıllardır bilgi alırım ama hiç yorum yapmamıştım. Bu konudan çok sıkıntı yaşadım dayanamadım paylaşmak lstedim İstanbulda başlayan epilasyon sorunları bursa ya taşındiktan sonra devam etti bursa da bir kaç yerle görüştüm ama sanki herkes anlaşmış gibi hep aynı şeyleri söyledi isim vermem doğru olmaz ama burada iki yerde cildim yanma noktasına geldi. Benim fikrim hastanelerde yaptırmayın çünkü bir sorunda muhatap bulamıyorsunuz! En son gittiğim yer rosemia oldu. En sevdiğim noktalarida önce kıl analizi yapmaları oldu. Daha sonra bana kaç seansta ne sonuç alırız ne olur anlattılar ve ben hem personelden hem cihazlardan hemde sonuçtan memnunum şahsen tavsiye ederim.
Bursa da hangi şubesine gidiyorsunuz birde iğneli epilasyon yapıyorlar mı

Güzellik merkezi mi gittiniz yer ?

Güzellik merkezlerinde genellikle kullandılları cihaza diode lazer diyolar ama ipl oluyor o da geçici bir çözüm.

Back