merhaba 4,5 yaşında kızımın ilk kreş deneyimi bir felaketti pek araştırma yapmadan evimize yakın diye kreşe gönderdik ve hergün ağlayarak okula gidiyordu hatta sizlerden yardım istemiştim. fakat baş edemedik ve okula göndermeme kararı aldık. yeni dönemde yine mecburen çalıştığım için kreş bakmaya başladık bu sefer ince eleyip sık dokuyorduk ve nihayet doburca da aslına setbaşında 10 yıllık kreş olan fakat bahçe ve havuz nedeni ile doburcaya taşınan kırçiçeği kreşini bulduk. ve inanılmaz bir yer etkilenmemek elde değil herşey çocuklar için. sahibi Emine hanım otoriter ve eğitmen. çocuklar kreşe oynamak için gitmiyorlar harika bir eğitim alıyorlar. hergün ödevimiz geliyor projeler hazırlanıyor. ve inanılmaz bir fark oluşuyor çocuklarda. eğer çocuğunuz sadece siz yokken vakit geçireceği bir yer değilde eğitim alacağı bir yerde arıyorsanız hiç durmayın derim. çocuklarımızın ne kadar önemli olduğunuz biliyorum. ve ilk kreş deneyimi hüsranla sonlanmış bir anne olarak aklınızın kalmayacağı bir yer tavsiye ediyorum.