bursa da kına gecem için bayan fotoğrafçı arıyorum :(

physics

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4
0
16
Bursa
arkadaşlar bursa da takav da bayan bayana kına gecesi yapmayı planlıyoruz , istiyorumki bu iş bize kalmasın fotolar net çıktımı çıkmadı mı derdim olmasın.
fotoğrafları bastırmayı düşünmüyorum zaten cd şeklinde almak istiyorum cüzi fiyata bu işi yapan birileri var mıdır??? yardım eder misiniz lütfen ((

fiyatını bilmiyorum bursa ya hizmet veriyorlarmı onu da bilmiyorum ama kocaelin de bir bayan fotoğrafçı var..isterseniz ben size bilgi vereyim siz kendisi ile irtibata geçin...

fiyatını bilmiyorum bursa ya hizmet veriyorlarmı onu da bilmiyorum ama kocaelin de bir bayan fotoğrafçı var..isterseniz ben size bilgi vereyim siz kendisi ile irtibata geçin...

teşekkür ederim ilgin için ama şartları zorlamadan halletmeye çalışacağım öncelikle..

ben çekiyorum isterseniz bu konuda yardımcı olurum size usb olarak verebilirim çekilen resimleri

ben çekiyorum isterseniz bu konuda yardımcı olurum size usb olarak verebilirim çekilen resimleri

Merhaba, gelin hamamım için fotoğrafçı arıyorum. (Fotoğraflar hamamın soğukluk kısmında henüz herkes giyimli iken çekilecek) Fotoğraf baskısı değil de siizn dediğiniz gibi usb ya da cd ile alabilirim fotoğrafları. Nasıl çalışıyorsunuz? Bilgi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…