Bursa da kadın hastalıkları ve doğum doktor önerisi olan var mı?

Ezmu0810

Aselim melegimm canım kızım çok özledim
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
2.912
2.737
133
Arkadaşlar biraz takıntılıyım doktor konusunda yardımcı olabilir misiniz ?bütün önerilere açıgım doktor tavsiyesi istiyorum.

Bursa Acıbadem, Cemile Alçay. Ben çok memnunum. Siz nasıl bir doktor arıyorsunuz?

Bursa Acıbadem, Cemile Alçay. Ben çok memnunum. Siz nasıl bir doktor arıyorsunuz?
Merhaba..
Bebegimi kaybettim araştırma hastanesinde testlerim yapıldı ankara hacettepe üniversitesinde ben bursada oturuyorum şehir dışı oldugu için gidip gelmekten sıkıntı yaşıyorum yakınımda da bir doktorum olursa çok sevinirim herşeyimle ilgilenecek testleri ihmal etmeyeck bir doktor istiyorum pıhtılaşmamda var igne konusunda da yardımcı olacak doktor arıyorum

Öncelikle Çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum herkes için. Bizim durumumuz ise çok daha farklıydı. Benim ikinci gebeliğim, çok yanlış bir zamanda bize sürpriz oldu ve eşim de ben de istemiyorduk Cemile hanımla ilk randevumuz sonrasında kendimizi o kadar iyi hissettik ki , yolu , ücreti düşünmeyip ona gitmeye karar verdik. İğne konusunda nasıldır bilmiyorum ama çok ilgili bir doktor. Teşhislerine çok güveniyorum. Risk sevmiyor. Mesela ben merdivenden düştüm 27 haftalıkken. Hemen ilgilendi. Hastaneye yatırdı. Sürekli kontrole geldi. Başka hastalıklarım oldu mesela ağır grip atlattım, astım atağı geçirdim, kasık ağrısı çektim. Hepsiyle ilgilendi ve doktor arkadaşlarına yönlendirdi. İlaçları birlikte değerlendirdik. Burada başka olumlu yorumlar da gördüm hakkında. Ama sonuç olarak hepimiz insanız ve hamileliğimizde de en önemli şey kendimizi nasıl hissettiğimiz oluyor. O yüzden yüzyüze görüşüp karar vermeniz daha doğru olur sanırım.

Çok sagolun allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor bir durum.öneriniz için çok teşekkür ederim ederim gidip görüşürsem dediginiz gibi daha iyi olur sanırım hepimizn durumu çok farklı anlatırım hayat hikayemi ona göre bir yol çizerim bende çok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…