Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de pco var o yüzden doktor araştırıyorum senin bahsettiğin doktorun özel yeri mi varmerhabalar ben ziya çetine gidiyorum bi ara bıraktım jale gürlüer e gittim ama ziya çetin daha iyi bir doktor gibi geldi bana şimdi ona devam ediyorum pco yüzünden tedavi oluyorum inş yakın zamanda bebişim olur
bende de pco var o yüzden doktor araştırıyorum senin bahsettiğin doktorun özel yeri mi var
Neredeki doruğun ordaevet cnm doruk hastahanesinin altında acemler taksi durağının altında bi binada muayenhanesi var 100 tl ücreti ama ilk gidisinde 100 alıyor sonrakilerde 50 fln hatta bazılarında para almıyor öle parayla işi olan biri değil.bende gidiyodum ama bi ara çok kalabalık ilgilenemiyor diye bıraktım ihsaniyede jale gürlüer var o da özel görümcemin doktoruymuş o söledi 180 lira ücreti ona gittim o daha sakin ama bana ziya çetin daha bilgili geldi şimdi yine ona devam ediyorum hayırlısıı
Neredeki doruğun orda
tamam canm teşekkürlerçekirgedeki doruk cnm yıldırım değil
O Kadının Allah belasını versinyıldırım dorukta Nuray boyar var
O Kadının Allah belasını versin
şaşırdım ya işte her doktor herkese iyi gelmiyor ben çok memnundum doğumdan sonra bile bir ay dikişlerim için kontrol altında tuttu dogumumdada memnundum,Allah herkesi iyi doktorla karsılastırsınBen 4 ay tedavi gördüm memnun kalmadım.. Ve telefonda kavga ettik.. Tahlil yaptırdım sonucu alıp yanına gittim bakmadı.. Arasın dedi aradım hastaneye çağırdılar Dalgamı geciyorsun diyince başladı kükremeye.. Aldı dersini
ümi plaza dedğin yer neresiBen hamileliğim sürecinde umi plazada türkan yavuza başlamıştım epidural sezeryanla doğumumuda yaptım çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim çok sıcak kanlı ve ilgili.şimdi çoğu şeyim için telden yardım alıyorum özel muayene olmasına rağmen hiç paracı değil beni tanıdığı için herşeyimi biliyo ve telden bile yardım edip destekliyo sağolsun o nereye ben oraya bundan sonra
kızlar bende arıyorum doktor fakat bir sıkıntım var hastanelerin eksi bodrum katlarına inemiyorum ben çok dar basık ve kapalı yerlere de giremiyorum anadolu hastanesinde ve jimerdeki gibi..banada doktoru bu yönde tavsiye edebilir misiniz bir de iyi bir doktor istiyorum 3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu birazda doktorun problemlisine denk geldim jimer dışında temiz ferah bir yer iyi bir doktor önerisi istiyorum..jimere 3 günde verdiğim milyarlar içime oturdu aynı zamanda fiyatı da iyi olursa sevinirim..