İğneli Epilasyon Bursa da igneli epilasyon merkezi

xsxayan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
116
Yer
Bursa
bıyık bölgesine iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.Bursa da önerebileceğiniz güvenilir memnun kaldığınız yerleri paylaşırmısınız.

cnm ben muradıyede halk eğitimin kursunun güzellik salonuna gidiyorum,fiyatı dışarıya göre yarı yarıya daha yeni başladım koltukaltına 2. kez bu haftaiçi gidicem her hafta gıtmem gerekıyomus boyle boyle yaza kadar bıtıcekmış dedıklerıne gore.

Merhaba. Bened iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum. O halk eğitim merkezi nerede tarif edebilirmisiniz acaba? Memnun kaldınız mı siz? Bide ücreti ne kadar?

kızlar memnun kalanlar varsa ne kadara yaptırdılar ve nerde yaptırdılar yazabilir mi

merhaba ben kaanda yaptırmıştım çok memnunum şuan çok az kaldı bir ara gidip onları da aldırmam gerekiyor 2 yıl önce falan 1 tl idi yanlış hatırlamıyorsam

merhaba ben kaanda yaptırmıştım çok memnunum şuan çok az kaldı bir ara gidip onları da aldırmam gerekiyor 2 yıl önce falan 1 tl idi yanlış hatırlamıyorsam

Kaanda hala iğneli epilasyon yapıyorlar mı ben biraz önce sitelerine girip baktım . iğneli epilasyondan bahsetmiyorlar

bu halk eğitim merkezi güvenilir mi bu konuda giden arkadaş bilgi verebilirse seviniriz.

bursada igneli epilasyona gitmek istiyorum ne kadar biliyomusun ve nersei

bende çene için gideceğim arkadaşlar memnun olanlar gittikleri yerlerin adreslerini msj tabilirler mi? bursa hakkında paylaşım çok az yaa :(

bende çene için gideceğim arkadaşlar memnun olanlar gittikleri yerlerin adreslerini msj tabilirler mi? bursa hakkında paylaşım çok az yaa :KK43:

ben nur güzellik salanuna gittim memnun kaldım. iz falan kalmadı sonuç aldım. fiyatı da piyasaya göre uygun sizlere de tavsiye ederim. bursa setbaşında kütüphaneden karşıya geçiyorsun caminin karşı aralığı.. mail adresini de verebilirim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben nur güzellik salanuna gittim memnun kaldım. iz falan kalmadı sonuç aldım. fiyatı da piyasaya göre uygun sizlere de tavsiye ederim. bursa setbaşında kütüphaneden karşıya geçiyorsun caminin karşı aralığı.. mail adresini de verebilirim: nuriyealici@hotmail.com

canım teşekkür ederim yardımcı olmuşsun mesajını yeni gördüm burada okuduklarımdan bende senin masajını görmeden pudraya gitmeye başladım şimdilik memnunum ama daha çok yeni kabuklanma falan olmuyor yaptığı işlemler sonrasında inşallah bende senin gibi sonuç alırım tekrar teşekkür ederim ilgin için...

Mart ayının ortasında pudra güzellik salonuna iğneli epilasyona başladım. Bacak, genital ve koltuk altı için şimdilik toplamda 3 seans gittim çünkü hepsini tek seferde aldıramıyorsun. Genital ve koltuk altına yaptırırken anestezi amaçlı iğne yapıyorlar istersen. Şimdi yaklaşık 1 ay kadar ara vereceğim mevcut izler ve kabuklar geçsin cildim yenilensin diye. Umarım kurtulurum kısa zamanda..

Mart ayının ortasında pudra güzellik salonuna iğneli epilasyona başladım. Bacak, genital ve koltuk altı için şimdilik toplamda 3 seans gittim çünkü hepsini tek seferde aldıramıyorsun. Genital ve koltuk altına yaptırırken anestezi amaçlı iğne yapıyorlar istersen. Şimdi yaklaşık 1 ay kadar ara vereceğim mevcut izler ve kabuklar geçsin cildim yenilensin diye. Umarım kurtulurum kısa zamanda..
Merhaba akseliak..pudra guzellik salonunda yaptirdigin igne epilasyon uygulamasiyla ilgili son durum nedir bilgi verebilir misin..igne epilasyonla ilgili en sik sikayet ciltte leke kalmasi oluyor sanirim, özellikle bu konudaki yorumun nedir yazar misin.. ;)

pudra güzellik salonu tam olarak nerde adresini tarif edebilirmisiniz kızlar

Heryere yazasım var:21: Çakırhamam da Elegance Güzellik Salonu var kızlaarrrr Allahıımmm o insanlar varya kesin cennetlik bütün kıllarımdan tüylerimden kurtuldum ya şaka gibi ve benim gibi tüylü olanınız yoktur sanırım 2 seneye yakın bi zaman da bitti ayrıca ben lazer mağduruyum yüzüm de lazerden dolayı lekelenmeler vardı onu geçirdiler ve bende hormon bozukluğu vardı ona rağmen bitirdiler nasl teşekkür etsem azdır iyi ki varlar iyi ki yerini sorucak olursanız Tophaneye dönüşte Çakırhamam karşısında hatta yanlş hatrlamıyosam Küçük Saray Pideli köfte vardı yan apartmanı eczanenin üstü beni onlarla tanıştıran kuzenimm canımm Betüşümm sende iyi ki varsın:KK68::KK68::21::KK19:numarasını soranlar var

Son düzenleyen: Moderatör:
Back