Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben kaanda yaptırmıştım çok memnunum şuan çok az kaldı bir ara gidip onları da aldırmam gerekiyor 2 yıl önce falan 1 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
bende çene için gideceğim arkadaşlar memnun olanlar gittikleri yerlerin adreslerini msj tabilirler mi? bursa hakkında paylaşım çok az yaa
ben nur güzellik salanuna gittim memnun kaldım. iz falan kalmadı sonuç aldım. fiyatı da piyasaya göre uygun sizlere de tavsiye ederim. bursa setbaşında kütüphaneden karşıya geçiyorsun caminin karşı aralığı.. mail adresini de verebilirim: nuriyealici@hotmail.com
Merhaba akseliak..pudra guzellik salonunda yaptirdigin igne epilasyon uygulamasiyla ilgili son durum nedir bilgi verebilir misin..igne epilasyonla ilgili en sik sikayet ciltte leke kalmasi oluyor sanirim, özellikle bu konudaki yorumun nedir yazar misin..Mart ayının ortasında pudra güzellik salonuna iğneli epilasyona başladım. Bacak, genital ve koltuk altı için şimdilik toplamda 3 seans gittim çünkü hepsini tek seferde aldıramıyorsun. Genital ve koltuk altına yaptırırken anestezi amaçlı iğne yapıyorlar istersen. Şimdi yaklaşık 1 ay kadar ara vereceğim mevcut izler ve kabuklar geçsin cildim yenilensin diye. Umarım kurtulurum kısa zamanda..