bursa da hsg çektirenler

Simdiden gecmis olsun, hic korkma insallah sonucun da guzel cikar en kisa zamanda bebegine kavusursun.

burtom yaptırdım orasıda cok ıyı.korkcak bısey yok azcık canın yanıyo ama abartılacak bısey yok.şimdiden gecmıs olsun

merhaba ben bursada hayat hastanesinde Nigar hanıma hsg çektirdim. Doktorum çekimi yaptı. Anestezili olarak yaptırdım yarım saat uyuyorsunuz hafif anestezi yapıyorlar. sonrasında hiçbir şekilde ağrı sızı duymuyorsunuz. Çekime giderken bir adet ped almanızı tavsiye ederim sonrasında kanamanız oluyor. Adet kanaması kadar değil bir ped işinizi görecektir.

Bursa'dan arkadaslar
Yakınlarda rahim filmi çektirdiniz mi
Uludağ tıp kadın hastalıklarına çıktım rahim filmi istediler ama orda çektirmekten endişe ediyorum
Nerde çektirenilirim kadın Doğum dr mu yoksa radyolog mu çekiyor
Tesekkur şimdiden

hsg için nereyi önerirsiniz anestezili veya anestezisiz lütfen yardımcı olun
Merhabalar ben bursada radyoloji merkezinde çalışıyorum; iş yerimizde HSG çekimini itina ile çekiyoruz. Çekim için korkmanıza gerek yok; genelde hastalarımız daha önce çektirenlerden ya da internetten izledikleri kadarıyla korkuyla gelmektedir. Ama çekim sırasında ve sonrasında sorduğumuzda acımadığını, boş yere korktuklarını ve çekim için korkudan gelemedikleri belirtiyorlar. Onun için gönül rahatlığıyla çektirebilirsiniz. Filmin avantajı ise rahim içerisinden verilen ilaçla yollarınızın açık olmadığını görüyoruz ve aynı zamanda tüpleriniz kapalı ise açıyoruz. Bu sayede hamile kalma şansınız çok artıyor. Bizim bir sürü hastamız bu çekimden sonra hamile kalıp bize gebelik ultrasonu için gelmektedir. Filmin başarısını buradan anlıyoruz. İş yeri Adımız Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi, Bursa Nilüfer ilçesinde hizmet veriyoruz. Aklına takılan bir şey olursa her zaman yardımcı oluruz. Geçmiş olsun. Tel: 0224 452 59 59 - 513 65 29

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…