C cansuaslan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 265 31 24 Eylül 2013 Konu Sahibi cansuaslan #1 Arkadaşlar bursa da gerçekten çok güzel manikür, kaş, ağda yapacak bir yer arıyorum. Lütfen yardım
K kdryasn Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2014 5 0 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi cansuaslan #2 Canim istersen heykel iş kurun tam karşı aralığında deniz sir ağda salonu var hem çok şirin bir yer hem hijyene önem veren hem de keseye uygun benim tavsiyem orasi olur. Memnun kalirsiniz
Canim istersen heykel iş kurun tam karşı aralığında deniz sir ağda salonu var hem çok şirin bir yer hem hijyene önem veren hem de keseye uygun benim tavsiyem orasi olur. Memnun kalirsiniz
C cansuaslan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 265 31 15 Haziran 2014 Konu Sahibi cansuaslan #3 Teşekkür ederim tavsiyenizi denicem :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kafamdadeli_sorular Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2014 95 29 32 24 Aralık 2014 Konu Sahibi cansuaslan #4 Bursada manikur , cilt bakımı için estem güzellik salonuna gidiyorum bu arada kaş alımında bir numara bir arkadaş alıyor kesinlikle tavsiyemdir.
Bursada manikur , cilt bakımı için estem güzellik salonuna gidiyorum bu arada kaş alımında bir numara bir arkadaş alıyor kesinlikle tavsiyemdir.