Saç Rengi ve Saç Boyama bursa da güvendiğiniz bi kuaför lazım acil :(

adessa

şekerin annesiii
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
108
0
96
Bursa
kızlar bana yardımcı olur musunuz lütfen...saçlarımı boyatıcam ama uçlarına krepeli balyaj istiyorum..bu yüzden dikkatli ve doğru bi seçim yapmam lazım..burda kuaför gürhan (gürhan gülmez) var belki duymuşsunuzdur onunla ilgilide bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim..mmmuuuuuuuuuccccccccckkkkkkkkkkkkkkk.....haa bide lido yu önerdiler...

ben yıllarca gittim lidoya yalnız beşevlerdeki selçuk iyidir söylim.krepe balyaj bence de çok güzel oluyor.kızıl tonlarında yaptırmıştım önceleri şimdi karamel takılıyorum :)) lidonun 2 şubesi var biri ünlü cadde de diğeride belki biliyorsundur akugurun karsısı beşevler de .ünlü caddedekide güzel ama bekir paracıdır biraz vede saçını yaksada alır o parayı senden.karar senin etkilemiş olmayım.

evet cnm ünlü cd.ki lido kuaföre benim arkadaşım gitmiş saçları yanmış ama bi çare sunmamışlar üstünede bakım ürünü satmak istemiş 150 milyona...parayı veriyosam güzel ve değişiklik olsun isterim haklı olarak

cnm ben üniverstedi arkadaşlarımın tavsıyesı üzerine korkarak kesim için altıparmakta koray sporun üstünde bora kuaför var orda ufuğa gittim,kesım boyunca çok tedirgindim çünkü ben istanbulda yıllarca ali güre yaptırmıştım balyajlarımı her kuaföre güvenemıyorum ben ama ufuk bana bir kesim yaptı beni değiştrdi yanı 7 yıldır kullndığım sarı röfleli saçlarımdan ona güvenerek döndum kahverengiye fiyatlar ve kullandıkları ürünler çok ii,boyalar fln italyadan gelio amonyaksız olanıda var tavsıye ederım cnm...

teşekkürler cnm..biliyorum orayı..bende çok korkak ve karrasızım :çok üzgünüm:

lidoya sakın gitmeyin benden söylemesi yoksa saçlarınızı elinize alıp çıkarsınız ordan şimdiy kadar gittiklerimin arasında en dandik olan yer sakın sakın arkadaşlar....önerim viyanaya kuaför nevzat işinin ehlidir benim mavi siyah saçlarımı açtılar bir gramda yıpranma olmadı şimdi ise viyana sayesinde herkesin gıpta ettiği kumral ve ışıltılı saçlarım var ...

arkadaşlar kuaför mehmet var heykelde iyidir ama çok pahallı yapar. viyananın çok iyi olduğunu arkadaşımdan biliyorum.saçlarını röfle yaptırmşıtı mükemmel olmuştu ve kesimide harika.viyana gerçekten işini biliyor.

viyanayı tavsiye ederim setbaşındaki

evet katılıyorum bende sürekli viyanaya giderim

boya ve saç kesimi konusunda nezvat bi numaradır. bence bi git görüş viyanayla fiyatlarıda çok uçuk değil hem . en azaından kuaförden pişmanlıkla değil mutlu ve memnun bi şekilde çıkarsın :)

arkadaşlar bursadaki kuaför mehmete gittim heykeldeki
adam iyi karşıladı nasıl bir kesim istediimi anlattım peki dedi dinledi. saçımı kesime hazır bir hale getirdiler. kendisinin yapacağını söylediği kesimi başka bir elemanına yaptırdı çekti gitti. ıslak saçla mecbur tekrar gelen çocuğa anlattım nasıl kesim istediğimi.
bu ramazan mübarek günde arkadaşlar size tavsiyem ben yandım siz yanmayın
sakın gitmeyin kuaför mehmete hatta kapısının önünden bile geçmeyin upuzun güzelim saçlarımı mahvettiler beni kelaynak kuşuna çevirip attılar hemde fahiş bir paraya sinirimden delirdim. mehmet bide bana demezmi beğenmediniz heralde biraz kullanın gelin tekrar keselim. ondan para almıyoruz. röfleyede başka yere gitmeyin onu kesinlikle ben yapacağım
amacım iftira atmak değil
aklı olan gitmez......

aaaaaaaaaaa boya ve kesim konusunda ünlü kuaförün üstüne tanımam ömer :teytey: var orda sahibi oranın gittiğin zaman zaten salonun havasından bi kere tamam burası diyosun işlerinde zaten on numaralar bi kere olsun memnuniyetsiz çıkmadım herkese tavsiye ederim.

böyle talihsiz sorun yaşadığın için üzüldüm şu an ne durumda saçlarınız çok mu kötü durumda toparlanamaz mı acaba bayram üzeri kötü olmuş ideal bayan kuaför

Ne lido,Ne mehmet nede bir başkası nalbantoğlunda kadir terzioğlu var oraya git pişman olursan ben burdayım bu kadarda iddialıyım...Oturuyorum koltuğa beni öylesine değiştiriyorki ben bile şaşırıyorum...

bursa heykelde bilmeyen yoktur herhalde mehmet kuaför var, kafkasın hemen yan üstünde, kesinlikle önermiyorum. gittim hiç bilmeyen bi kız aldı sonradan üstüne gidince başkasına düzelttirdiler.
ayrıca maşa yaptırmaya gittim geçen gün 15 tl olan maşaya 30 tl dediler. neden çok uğraşmışlar, çabuk maşa diilmiş vs. sonra biraz laf söyleyince 25 aldılar, daha fazla üstüne gitmedim. resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. kesinlikle tavsiye etmiyorum. ayrıca siz otururken önünüze yok memnun kalan müşterilerin yazdığı gereksiz yazıları, yok 10 küsür yıl önce çekilmiş gereksiz resimler getiriyorlar.

kesim ve fön için sait türkmen var ihsaniye de süper kesiyorlar fönde güzel 3 milyon
ama bende güzell gölge yapan bir yer arıyorum.

arkadaşım tavsiyene uyacağım
mehmetzede olarak saçlarımı uzatmaya çalışıyorum.
uzasın gideceğim
teşekkürler.....:enbuyukkk:

sende notunu vermişsin
evet ya o ne öyle resimler nuhnebiden kalma yazılar
vıcık vıcık
para almaya gelince fahiş fiyatlar
akıllı olalım kurnazlaara paramızı kaptırıp canımızı sıkmayalım....:enbuyukkk:

Boya diyorsanız ünlü kuaför derim.Ben uzun zamandır ünlüye gidiyorum şimdi bide landol marka boya kullanıyolar tamamen organik ve parlaklığını koruyor gerçekten on numara...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…