• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa' da evde ek iş

asayram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
222
1
46
Bursa
merhaba; bursa dayım evde her hangi bir ek iş yapmaya ihtiyacım var.bilgisi olan var mı?

arkadaşlar bursa da yaşayan var mı içinizde...evde ek iş yapmak istiyorum.benim gibi ilgilenen var mı dır::44:

Cnm merhaba bende oğlum dan dolayı işe giremiyordum ama canıma tak etmişti sonra yeni bir türk firması sayesinde katologdan satış yapmaya başladım ilgilenirsen yardımcı olurum hem satış yaparak gelir sağlıyorum hemde hediyeleri kazanıyorum hiç bir kaybın olmayacak denemeni tavsiye ederim bende bursa'dayım.....

arkadaşlar bursa da yaşayan var mı içinizde...evde ek iş yapmak istiyorum.benim gibi ilgilenen var mı dır::44:

ordamısın cnm ? ben sana bu konuda yardımcı olabilirim...

Cnm merhaba bende oğlum dan dolayı işe giremiyordum ama canıma tak etmişti sonra yeni bir türk firması sayesinde katologdan satış yapmaya başladım ilgilenirsen yardımcı olurum hem satış yaparak gelir sağlıyorum hemde hediyeleri kazanıyorum hiç bir kaybın olmayacak denemeni tavsiye ederim bende bursa'dayım.....[/QU

ilgilendiğin için teşekkür ederim.ama satışta bir nevi çevreyi gezmek gibi geliyor bana.benim kızım 8 aylık beni anlarsın markete bile onunla gidiyorum.yalnızım.en azından oturduğum yerde el işi gibi yapacağım bir şeyler arıyorm.bende çalışıyordum ama doğumdan sonra ayrıldım.evlere ek iş veren nikah şekeri,mandal işi vb. neyse aramaya devam sana çok teşekkürler...

arkadaşlar evinde ek iş yapan var mı.başka şehirden de olabilir.kargo ilede çalışabilirim.inanın hobi değil ihtiyaç meselesi.bilgisi olan çevresinde duyan lütfen benimle paylaşsın...

Back