• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da en iyi kadın doğum uzmanı bilen var mı

Bursa da en iyi kadın doğum uzmanı bilen var mı
Canım merhaba, sana kesinlikle Dr. Deniz Güleryüz Çakmak'ı öneririm. O kadar pozitif bir insan ki hamilelik sürecinde tam anlamıyla bir destekçi. Aslında eşimle başta bebeğimiz olmuyordu. Kendisine bebek tedavisi için gittik. Biz de tavsiye üzerine gitmiştik kendisine. Sağolsun bizi kapı kapı gezmekten ve ümitlerimizi kaybetmekten kurtardı.

Ben onlarca doktor denedim en iyisi Gizem Yildirim Dorukta çalışıyor

Kesinlikle en iyisi Dr Senem Alkan Akalın.. çekirge dorukta şimdi .. efsane tatlı bı kadın 🤗 ikinci dogumumu onda yaptm üçüncüyü de onda yapcam nasipse

Tek kalemde barış korkmaz derim.. Doruktayken gitmiştim kendisine, şu an özel muayenehanesi var.. Muayene ücreti hakkında fikrim yok ama işini özenle yapan bir kişi

kızlar selam ,

medical park emine emsal demiral ' gittim tesadeüf eseri hamile olduğumu öğrendim.doktorla ilgili bilginiz yada farklı doktor tavsiyeniz var mı acaba

merhaba
bende yeni hamiş olduğumu öğrendim bursadayım takipler için ilgili alakalı her zaman ulaşabileceğim bir doktor istiyorum önerilere açığım:anneadayı::KK200:

merhaba
bende yeni hamiş olduğumu öğrendim bursadayım takipler için ilgili alakalı her zaman ulaşabileceğim bir doktor istiyorum önerilere açığım:anneadayı::KK200:
ziya çetin
whatsaptan da ulaşabilirsin arayabilirsin de. Akşam 8 /9 da da yazsam mutlaka cevap verir.
çok sıcak bi insan eşim de ben de çok memnunuz

Cnm ben Cenk Askalli ye gidiyorum inanilmaz mutluyum kendiisnden cok ilgili ve cok rahatlatan bir doktor isini gercekten iyi bilen bir doktor tavsiye ederim

Canım merhaba, sana kesinlikle Dr. Deniz Güleryüz Çakmak'ı öneririm. O kadar pozitif bir insan ki hamilelik sürecinde tam anlamıyla bir destekçi. Aslında eşimle başta bebeğimiz olmuyordu. Kendisine bebek tedavisi için gittik. Biz de tavsiye üzerine gitmiştik kendisine. Sağolsun bizi kapı kapı gezmekten ve ümitlerimizi kaybetmekten kurtardı.
Doğumu nerde yaptırıyor acaba?

Back