Saç Kesim Şekilleri Bursa da düz saç kesemeyen kuaför

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

meltemkhrmn

mühendisss
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
257
19
118
Arkadaşlar belime kadar olan saçlarımı bursa fsm de seyit kumak a emanet ettim ve Maymun a çevirdi. Zaten öyle süratli bir ekipler ki sormayın. Duzellttrimeye gittim . Is o zaman koptu. Sanki benim hatam. Arkası da önü de yamuk olmuş , adam bana diyor ki musteri var arkasını duzeltemem. Önüne iki makas vurdu daha da beter etti. Halbuki dümdüz kesim bir saç istemiştim. Önüne kat attı. En nefret ettiğim şey. O bol kata rağmen seçimin önündeki yamugu toplamayı beceremedi. Bende goruklede smart kuaför e gittim. Ethem bey den ALLAH razı olsun. Saçlarımı adam etti. Böyle insanlar yapmasın bu işi. Hem de 50 lira alıyorlar kesime. Yok böyle bişey. Düz saç her yerde kestirrilmez kızlar. Dikkat edin. Markaya güvenmeyin.

Eklentiler

• IMG_20150929_101227.webp
    IMG_20150929_101227.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 6.172
Arkadaşlar belime kadar olan saçlarımı bursa fsm de seyit kumak a emanet ettim ve Maymun a çevirdi. Zaten öyle süratli bir ekipler ki sormayın. Duzellttrimeye gittim . Is o zaman koptu. Sanki benim hatam. Arkası da önü de yamuk olmuş , adam bana diyor ki musteri var arkasını duzeltemem. Önüne iki makas vurdu daha da beter etti. Halbuki dümdüz kesim bir saç istemiştim. Önüne kat attı. En nefret ettiğim şey. O bol kata rağmen seçimin önündeki yamugu toplamayı beceremedi. Bende goruklede smart kuaför e gittim. Ethem bey den ALLAH razı olsun. Saçlarımı adam etti. Böyle insanlar yapmasın bu işi. Hem de 50 lira alıyorlar kesime. Yok böyle bişey. Düz saç her yerde kestirrilmez kızlar. Dikkat edin. Markaya güvenmeyin.

Düz kesimi ben kardeşime yaptırıyorum.
En azından benden korkuyor ya istediğim gibi kesiyor :D :D
Kuaföre 2.5 yıldır gitmiyorum kesim için :D

Ama bana müşteri var kesemem dese o adamın ağzına sı...rım..
Müşteri mi var hay hayyy.
Rezil olda gör der ortalığı dağıtır giderdim :D
O parayı istediğinde de el hareketi yapar 3-5 kuruş atardım başımın gözümün sadakası olsun der çıkardım..
:D :D

Ayy konu saç oluncaçığırımdan çıkıp farklı bi insan olabilme potansiyeline sahibim :D :D :D

Geçen ay kuzenimin düğünü var.
Yeni bi kuaför açıldı burda kıza dedim ki
- Düzgün yapmazsan ödeme yapmam dedim :D :D
Kızda ALLAHı var güzel yapıyordu :)
Hemde teleferikte çok kıytırık denilebilicek bi kuafördü yeni açıldı toparlanma evresinde :)

Bu arada bende bursadayım :D

Hakikaten konu saç olunca insan çildiriyor. Nedir bu çektiğimiz :(((( şimdi gittiğim yerden memnunum. Bakalım bi sene toparlanma evresi lazım saçlara :(

Back
X