Bursada histereskopi yapan yer yok diye biliyorum, bu işe para vermek istemiyorsan mecbur 3 ay bekleyeceksin. Ben yaptıralı çok oldu ama içlerinde en uygunu Hayat Hastanesiydi. beklemek istemezsen orada yaptırabilirsin, en uygun orası çünkü..bu arada anestezi alınacak bir işlem değil kısa sürüyor bilgin olsun.Selam millet...
kimse beni görüp cevap vermemiş ama ben yaşayarak öğrendimen azından yaşadıklarımı anlatayım da benim gibi olanlara biraz yardımcı olurum. bursA da olanlar bilirler sanırım zübeyde hanım doğum hastanesi,çekirge devlet hastanesinin ek hizmet binası oldu. yolum düşmüştü bi ara hastaneye sordum orada herhangi birine bana hsg çekildiğini söylediler bende güvenip ve çekerler heralde birinde birinde dedim (kendi kendime)doktora randevu aldım.neyse hsg istedi ama koskoca hastanede hsg çekilmiyor muşşş. dediki dışarı özele sevk edeceğim yani burtom a orada çekiliyor muşşş. neyse bir sürü sevk işlemleri koştur koştur hastanede..burtomo gittik bana randevuyu 3 ay sonrası temmuza veriyor. şaşkınlıktan cevap veremedim kadına. yani anlayacağınız devletin yaptığı işten hayır gelmedi yine (
Slam canim.cok olmus yazali ama giremiyorym pek.ben bahar hastanesinde cektirmistim.suanda orasi kapandi ama ozel jastaneleri arayip bilgi alabilirsin.bn buraya yazdigim siralarda 300 e cektirmistim.doktorun kendisi cekmisti.tabi bu islem bor kac kosoyle oldu yani yanimda odada erkek te vardiBursa'dan arkadaslar
Yakınlarda rahim filmi çektirdiniz mi
Uludağ tıp kadın hastalıklarına çıktım rahim filmi istediler ama orda çektirmekten endişe ediyorum
Nerde çektirenilirim kadın Doğum dr mu yoksa radyolog mu çekiyor
Tesekkur şimdiden