Bursa da devlet hastanesinde (HSG)RAHİM FİLMİ çektiren var mı?

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
evet arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.biraz forumda bakındım ama pek bişey bulamadım.özelde çektirenler var ama şuanda ozelde o kadar para vermek gerçekten zor görünüyor.

Selam millet...
kimse beni görüp cevap vermemiş ama ben yaşayarak öğrendim en azından yaşadıklarımı anlatayım da benim gibi olanlara biraz yardımcı olurum. bursA da olanlar bilirler sanırım zübeyde hanım doğum hastanesi,çekirge devlet hastanesinin ek hizmet binası oldu. yolum düşmüştü bi ara hastaneye sordum orada herhangi birine bana hsg çekildiğini söylediler bende güvenip ve çekerler heralde birinde birinde dedim (kendi kendime)doktora randevu aldım.neyse hsg istedi ama koskoca hastanede hsg çekilmiyor muşşş. dediki dışarı özele sevk edeceğim yani burtom a orada çekiliyor muşşş. neyse bir sürü sevk işlemleri koştur koştur hastanede..burtomo gittik bana randevuyu 3 ay sonrası temmuza veriyor. şaşkınlıktan cevap veremedim kadına. yani anlayacağınız devletin yaptığı işten hayır gelmedi yine(

Canim merhaba istanbulda olsaydin bende devlette yeni cektirdim yardimci olabilirdim devlet malesef ugrastiriyor ama ozelde o kadar para vermek te cok gereksiz ben son ana kadar korkudan oluyordum herkes gitme sakin devlette olma dediler burdaki yorumlardada cok korkmustum ama korkulcak bisey yokmus keske ist a gelme sansin olsa birkac devlet hastanesinden adetinin ilk gunu direk randevu alabiliyorsun bazilari da ordan oraya kosturup zorluk cikarabiliyor insaflarina kalmis malesef 3 ay sonra ne ya 1 ay dese anlarik yogunluk vs de 5 dk lik islem zaten birde bugun dusuklerimden dolayi arastirma yapan devlet hastanesi o kadar cok canimi sıktı ki sanki ceplerinden veriyorlarmis gibi disarda bu testler 3 binden basliyor devlete zarar yapmamak lazim vs gibi laflar ettiler sanki sigorta primlerimiz cebimizden cikmiyormus gibi hakkimiz oldugu halde birde azar yiyoruz insan psikolojinden anlamayan doktorlarin eline dusurmesin rabbim cok zor gercekten zaten hem psikolojik hem fizyolojik su surecte zorlaniyoruz birde onumuze engel koyuyorlar

Bursada histereskopi yapan yer yok diye biliyorum, bu işe para vermek istemiyorsan mecbur 3 ay bekleyeceksin. Ben yaptıralı çok oldu ama içlerinde en uygunu Hayat Hastanesiydi. beklemek istemezsen orada yaptırabilirsin, en uygun orası çünkü..bu arada anestezi alınacak bir işlem değil kısa sürüyor bilgin olsun.

çok OTE="poldi, post: 40719555, member: 620113"]Bursada histereskopi yapan yer yok diye biliyorum, bu işe para vermek istemiyorsan mecbur 3 ay bekleyeceksin. Ben yaptıralı çok oldu ama içlerinde en uygunu Hayat Hastanesiydi. beklemek istemezsen orada yaptırabilirsin, en uygun orası çünkü..bu arada anestezi alınacak bir işlem değil kısa sürüyor bilgin olsun.[/QUOTE]
cok teşekkür ederim cevabin icin. malesef 3 ay beklemeye zamanim yoktu. devlette sıkıntı cikinca hayat hastanesinin adini duymuştum, mesafe olarakta yakindim gittim sordum cekiyorlarmis, gun aldım hsg icin cekilmeye gittim görüntü makinesi bozulmus bekle bekle olmadı yarın olur dediler tabi inanmadim
zor zahmet hastaneleri aradim ertesi gun icin randevu aldım ve bahar hastanesinde 300 e cektirdim şükür

Bursa'dan arkadaslar
Yakınlarda rahim filmi çektirdiniz mi
Uludağ tıp kadın hastalıklarına çıktım rahim filmi istediler ama orda çektirmekten endişe ediyorum
Nerde çektirenilirim kadın Doğum dr mu yoksa radyolog mu çekiyor
Tesekkur şimdiden

Slam canim.cok olmus yazali ama giremiyorym pek.ben bahar hastanesinde cektirmistim.suanda orasi kapandi ama ozel jastaneleri arayip bilgi alabilirsin.bn buraya yazdigim siralarda 300 e cektirmistim.doktorun kendisi cekmisti.tabi bu islem bor kac kosoyle oldu yani yanimda odada erkek te vardi

Bursa da tomokayda çektirdim çoookk memnun kaldım evet 500 tl ama gerçekten değer hepimiz korkarak gidiyoruz ama özeller arasında fiyatı en uygun orası ilgi alaka muhteşem adet ağrısı bile çekmedim ertan bey işinin ehli gerçekten işlemden snr elimi tuttu sonuç çok güzel dirayetli davranıp bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim dedi işini aşkla yapan doktor bulmak çok zor ve benim sağ tüpüm tıkalıymış işlemle açtı ve işlem biter bitmez ağrınız kesiliyo ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…