Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bursa da çocuk doktoru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

turabi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
65
0
86
Bursa
selamlar
iki aylık bir oğlum var. çekirge dorukta doğum yaptım ilk muayenesini yapan serhat bey oldu daha sonra da ona gittik ama ben doktorumu değiştirmek istiyorum aynı hastahanede kimi önerirsiniz ya da başka hastahaneler de olabilir çok teşekkürler

Esentepe tıp,mudanya yolu uzerinde fatih sultan mehmet bulvarı kavsagına gelmeden solda.Sigorta muayene ucretinin buyuk kısmını karsılıyor,tahlil yaptırmadıgımız surece 17 lira oduyoruz.Yahya bey pazartesi-carsamba-cuma gunleri Esentepe tıpta diger gunler medicalde.İnsancıl,guler yuzlu ve sabırlı bir doktor.

çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

dr. bülent aldemir, altıparmakta muayenehanesi var, artık ankaradayız ama hala kendisini aradığım oluyor, telefon konusunda çok hassas, meşgulse, cevap veremediyse mutlaka döner, güleryüzlü ve ilgili, tavsiye ederim.

bende anadolu hastanesi orhan dengiz i önerebilirim.oğlumun doktoru muayene 27 lira fark ücreti ödüyoruz.

esentepe tıp merkezınde cemil tüzüner var oğlumun doktoru çok ıyı bır ınsan ne sorarsanız cevap verıyor terslenıyor
çok ta ıyı ılgılenıyor
18.00 ücretı var

ben yıldırım doruk ta doğum yaptım ama oğlumu çekirge doruk ta ERDOĞAN YÜZÜKOLLAR a götürüyorum.ssk anlaşması yok.75 lira muayene ücreti.ama ben SERHAT beyede acilde muayene ettirdim memnun kalmıştım.

bende rentıp ta nuray dıncer e goturuyorum memnunum.sgk anlasması yok 60 lıra ucret oduyosun..

Çocuğum 14 aylık.doktorumuz Bülent Aldemir.çok güleryüzlü,anlayışlı,detaycı bir doktor.muayenesi çok iyi,çocuk ondan korkmuyor ve çocuga yaklaşımı süper..her aradığımda mutlaka döner,cevap verir,yönlendirir.çocuguma bugüne kadar hiç antibiyotik ilaç vermedi,hiç kullanmadık...1-2 kere gece acil durum oldu,çekirge doruk hastanesine ve pedmer'e götürdüm.yanlış teşhis yapıldı ve hemen antibiyotik yazıldı.biz bu cocuklara en ufak bir rahatsızlığında antibiyotik içirirsek daha kötü durumlarda ne yapacağız?

setbaşı tıpta da Nevin Hanım var çok iyi bir doktor...muayene ücreti bağkur 20 tl verdik tahlillere, filme hiç para almadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…