Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm canım bende bursada oturuyorum oğlumun doktoru çok ii biz çok memnunuz ayfer güleç dört çeilkte doktor özel muananeside var vatan hastanesinin orda, tüm tahililleri para almadan yapıyo hastanede, çok ilgili arayıp sorabiliyosun her zamna tlfnu açık ,ama bence şunuda denemelisin artık saglık ocaklarıda özel gibi aşılarda degişti özel aşılarda yapılıyo artık aile hekimini dene bence ben artık öyle yapcam 1 çocuk benim sen ikitane allah bağışlasın canım maliyeti fazla olcak
inşallah bir sorun yoktur tabii çocukların kaç aylık yada kaç yaşında arkadaşım ? uzman dtr.yazıyo ya ondan sordum ben normal kontroller için arıyon diye düşündüm inşallah öyledir .
merhaba Ayfer hn şu an jimer hastanesinde çalışmaktadır.SGK ile 75tl dir.kızım 1 yaşında ilk 5 ay çocuk hastanesindeydi biz Vatan hastanesinin oradaki özeline gititk hep ama artık çocuk hastanesinden ayrıldı.Sadece jimer de çalışmaktadır.Bilginize.
çok iyi bir doktordur.Her ay gideriz tüm aşılarını o takip ediyor özel aşıların dışındakileri yine ücretsiz olarak yapıyor.Kızım şükür şimdiye kadar hiç hasta olmadı ve herşeyi Ayfer hn nasıl dediyse öyle yaptık şükür sorunsuz,iştahlı ve gelişimi güzel giden bir bebek
Biz dün kızımı Jimer'de Arif Canan'a götürdük. Yeni başlamış orda sanırım, çok memnun kaldık, cok ilgili ve güler yüzlü, güvenilir... Ben denedim ve herkese tavsiye ediyorum.:82: