BURSA DA BEBEĞİNE SÜNNET YAPTIRANLAR

Nur_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
21
7
86
36
Arkadaşlar bursada bebeğine sünnet yaptiranlar doktor ve hastane öneriniz var mı özel hastane düşünüyoruz acil yardım lutfennn

Uzun zaman geçmiş ama belki işinize yarar. Biz 7 günlük bebeğimizi sünnet ettirdik. Op. Dr. Mesut Yeşil'e. Çekirge sağlık plazada kendi yeri var. 450 tlye yapıyor. Ama biz ceylan hastanesinde yaptırdık hastaneyle anlaşmalı. 500 tl ödedik. Ve kesinlikle gözüm kapalı öneririm. Hiç bi sıkıntı yaşamadık.

Merhaba. Konu açılmış, uzun süre geçmiş ancak ben de tecrübemi paylaşmak istiyorum. Oğlum 5 aylıktı. Bizde uzun süre doktor araştırması yaptık. Çünkü bir tanıdığımızın çocuğu ikinci kez sünnet olmak zorunda kalmıştı. Böyle bir sıkıntı yaşamamak adına internetten uzun bir araştırma yaptık. Çocuk cerrahisi uzmanı Yrd Doç Dr Ünal Adıgüzel'i bulduk. Önce ön görüşme yaptık. Lokal anestezi ile olabileceğini ve bizi nelerin beklediğini tek tek anlattı. Güvenimizi kazandı. Kararlaştırdığımız gün lokal anestesi ile Medikal Park hastanesinde sünnetimizi olduk. Hastanede yaklaşık 2 saat takip etti ve taburcu etti. Sünnet sonrası ilk gün huzursuzluk dışından hiçbir sorun yaşamadık. Kendisi çocuk doktoru olduğu için yaklaşımı çok iyi. kesinlikle çocuğunuzu emanet edebileceğiniz biri. Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…