Bursa da bayan tüp bebek doktoru arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bacaga yapistiriyorum ,iki gunde bir , estrojen hormonu iceriyor ,yasim 38 o yuzden vermis olabilir,kan sulandirici ignem var ,estrofem ,birde prednol ,coraspin haplarada devam edicem kalp atisini duyana kadar ,cok da icim rahat degil bi zarari olurmu diye

Prednolü bende opudan sonra 5 gün kullandım Dr transferden sonra bırak dedi prednol kortizon biliyosunuzdur ama bant falan vermedi bende 32 yasindayim

Prednole taktim zaten kafayi ,ayni doktor size biraktiriyor bana ic diyor ,zaten hic icime sinmiyor niye biraktirmadi anlamis degilim

Prednole taktim zaten kafayi ,ayni doktor size biraktiriyor bana ic diyor ,zaten hic icime sinmiyor niye biraktirmadi anlamis degilim
Merhabalar bende murat beye tedavi görüyorum salı günü transferim oldu iki ay öncede bi denemeemiz oldu ama embriyo kalitelerini beğenmedi yapmadık ilkinde prednolu banada kestirmistj ama bu sefer devam ediyorum duruma göre karar veriyor ilavlara ve doz larına.bende prednole devam ediyorum kısacası teste kadar da devam edecegim kişi ve o anki durumuna göre buna karar veriyor .

aynen kalp etisini duyana kadar ucret almayacaklar. yani memnun kaldim bazi bir kac sey oldu aklimi kurcalayan ama ben herseye cok takilirim yani onun disinda merlez olsun calisanlar hele hilal hemsire cok sicakti :) sevdim yani..
banada bant, jel, igne. estrofem, prednol, ve birkactane bisey daha vardi suan hatirlayamadim cok fazla da:) birde sey sormak istiyorum sen igne ve jeli nerede yazdirdin. benim de surekli kullanmam gerek ve pahali gercekten. yani yazdirmaliyim

Son düzenleme:
hepsini aile hekiminize yazdırabilirsiniz çok az bir fark çıkıyor, sakın para vermeyin boşu boşuna devlet ödüyor çünkü.

Bence bi sorun doktorunuza
Keseyi gordugumuz gun
Cnm ,aile hekimi yaziyor jel ,igne ,haplar sadece banti bir kere yazdirabildim ,iki gunde degistirdigimiz icin devlet o kadar vermiyo ,genelde o bantlar haftada bir degisiyomus ,o yuzden ayda bir ancak veriyo sadece banti parayla aliyorum

östrojen bant, progestan iğne, prednol, crione jel bunları ödüyor, aile hekimi yazıyor.
maalesef tüp bebek iğnelerini sadece devlet raporuyla alınabiliyor, ben transfer sonrası kullanılan ilaçlar için bahsettim.

Bende transfer sonrasi ilaçlar için sordum zaten tesekkur ederim

Hayirli olsun canim ,bende 31 inde kalp atisi icin gidicem
Nedir son durumlar merak ettim.

Kesinlikle nesrin kalelioglu derim mükemmel bir Dr çok ilgili ve hassas benim bugün transferim oldu ilk denemem bu arada art tup bebek merkeziyle anlaşmalı
merhaba Nesrin hanım ve art hakkındaki düşünceleriniz neler tüp bebekte nasıllar memnun kaldınız mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…