Merhaba arkadaşlar, size kısaca kendimden bahsedeyim. 26 yaşındayım yaklaşık 3 yıllık evliyim. tam 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz am0a malesef bebeğimize kavuşamadık daha...bu durumu kabullenmek o kadar zor oldu ki anlatamam..bende sıkıntı yok aslında eşimde de sıkıntı yok sadece hareket biraz az.bu ay ilk aşılamam yapıldı,bundan önce yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı.bu ay bekliyorum aşılama sonucunu 10 gün var sonucu öğrenmeye ama çok umutlu değilim tabiki olmasını istiyorum dualarım hep o yönde ama hüsrana uğramanın ne demek olduğunu biliyorum.
bunlardan dolayı tüp bebek merkezi arıyorum. daha önce acıbadem de Şahin zeteroğlu na gittim görüştüm çok samimi gelmedi bana ticari olarak bakıyor gibi geldi yada ben öyle hissettim.herkes çok tavsiye ediyor o doktoru ama açıkcası kararsızım, erkek olması düşündürüyor. sonuçta muayene olurken rahat etmekte önemli diye düşünüyorum.tabi bulamazsam mecbur olursam gidebilirim ama önceliğim bayan doktor tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Bu kadar umutsuz olma bence, inşaallah asilaman tutarda hiç ugrasmazsin tüp bebekle.
Ben tup bebekle kizimi kucağıma aldim çok şükür. Erkek doktor hassasiyetim var benimde o yüzden cok araştırdım ve pembemavi hastanesine nevin hanima gittim. Ilk denememizde oldu çok şükür. Dogumuda orada yaptım. Ben memnun kaldım nevin hanimdan bir araştır istersen ama bence icine sinmeyen bir yerde yaptırma derim ben. Hakkinda hayırlısı olsun.[
aslında umutsuz değilim ama her ay umutlanıp üzülmek çok zor. ama inşallah rabbim şu günlerde duamı kabul eder..isteyen herkesin inşallah.
sen ne zaman yaptırdın tüp bebek
erkek olmasın dıyorsunuz ama erkek doktorlar bu konuda daha basarılı oldugu kanıtlanmış bır durum.şahın beyı kesınlıkle tavsıye etmem resmen ticarethane gıbı acıbademmm..
aşılamanın sonucunu öğrenmeye 2 gun kaldı ama o kadar umutsuzum ki tahlil yaptirmak bile istemiyorum. halâ tüp bebek merkezi karari da vermiş degilim aklimda birkac yer var ama bilemiyorum
Mr canim ,ben jinemed murat beyle basladim tedaviye cok memnun kaldim ve pozitif sonuc aldik hayirlisi henuz cok yeni ,bayan doktor demissin ama icine sinmezse digerleri git gorus derim ben ,ben bircok yerle gorustum ve murat beyle konustuktan sonra kesin kararimi verdim .malesef aşılamam tutmadı kızlar sonuç negatif.. pembe mavi ye gittim gorusmeye nevin hanim yoğun mus gorusemedim. baska doktorla gorustum normal ak kadin doğum dr p pek hoşuma gitmedi fiyat olarak 6300 dediler ilaçlar dahil. bayram sonrasi jimer ve jinemed le gorusmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
Mr canim ,ben jinemed murat beyle basladim tedaviye cok memnun kaldim ve pozitif sonuc aldik hayirlisi henuz cok yeni ,bayan doktor demissin ama icine sinmezse digerleri git gorus derim ben ,ben bircok yerle gorustum ve murat beyle konustuktan sonra kesin kararimi verdim .
canım bende dün transfer yaptırdım pembe mavi nevin hanım da.. bursada bayan dr bulmak sıkıntı..
Hayirli olsun canim ,ben testten sonra ,keseyi gormeye gittim muayene parasi almadilar ,kalp atisina da almicaklar,o yonden hosuma gitti ,sanada vermistir belki ,bantlardan hala kullaniyorum cok masrafli oluyo ssk karsilamiyo ,jel ve igneleri yazdiriyorum. Sana neler vardi transfer sonrasi ,memnun kaldin mi sen ?bende bugun jinemedde trasfer oldu. hayirlisi artik. kadinda erkek de ayniymis onu farkettim. biz elimizden geleni yaptik rabbim nasip eder insallah hepimize
Merhaba bişey sormak istiyorum ama bant kullanıyorum demişsiniz ne bandı bu acaba benimde bugün transferim oldu bana sadece progestan kan sulandirici igne birde estrofem hap verdi doktorum siz neler kullandınız merak ettimHayirli olsun canim ,ben testten sonra ,keseyi gormeye gittim muayene parasi almadilar ,kalp atisina da almicaklar,o yonden hosuma gitti ,sanada vermistir belki ,bantlardan hala kullaniyorum cok masrafli oluyo ssk karsilamiyo ,jel ve igneleri yazdiriyorum. Sana neler vardi transfer sonrasi ,memnun kaldin mi sen ?