Bursa Da Akupunktura Giden Varmi?

Syucem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
406
5
Arkadaşlar üçüncü tüp bebek denememize başlamadan akupunkturu denemek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı vede Bursa da bu konuyla ilgilenen bi yer varmı?CADIARZU

Arkadaşlar üçüncü tüp bebek denememize başlamadan akupunkturu denemek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı vede Bursa da bu konuyla ilgilenen bi yer varmı?CADIARZU

GÜZEL BİR KONU İNŞALLAH TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIRLAR BENDE AKUPUNTUR LA TÜP BEBEK DENEMEK İSTİYORUM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR

a.s.a.s.a.s.

canim oncelikle insallah bu sefer basarirsin bende ilk tup bebek yolculuguna ciktim. insl rabbim nasip eder sali gunu benimde yumurtalar toplanacak bakalim hayirlisi .bendeakapuntur yaptiriyorum ama ben almanyada yaptiriyorum hemsirenin demesine transfer olduktan sonra ama ayni gun bir yapiyolar bacaklara birde transferden iki gun sonra yapiyolar akapuntur rahim duvarini kalinlasmasina yardimci oluyomus birde stres icin almanyada benim yaptirdigim hastanede atiyorum mesela 100 kadinda denemisler 80 kalmis hamile birde 100une denemeden tup bebek yapmislar 40 i kalabilmis hamile. akapunturun bayagi faydasi varmis ama tabiki en basta rabbim vericek ins bu son ugrasimizdir allahim hayirli evlatlar nasip etsin butun olmayanlara

inşallalah ayşegülcüğüm transferin hayırlı olsun inşallah yüzünü güldürecek sonucu alırsın.Burdan sonucunu da olumlu olduğunu bizimle paylaşırsın bizde akupunktur faydalı deriz arkadaşım duacınız.

GÜZEL BİR KONU İNŞALLAH TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIRLAR BENDE AKUPUNTUR LA TÜP BEBEK DENEMEK İSTİYORUM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR

evet bende pazartesi akupunkturcuya gideceğim canım bakalım hakkımızda hayırlısı benim diğer siteden giden arkadaşlarım var ve tavsiye ediyorlar

CAnım akupuntur u bende düşünüyorum. Farklı bir nedenden ama olsun. Bir yer biliyorum ama burdan söylesem olurmu acaba.

evet canım burdan söyleyebiliyorlar ama özelden mesajda yazabilirsin.Ben maksemde bi yer buldum tüp bebek deneyecek olanlara bir ay öncesinden seanslara balıyorlarmış.Pazartesi gidip görüşeceğim.

evet canım burdan söyleyebiliyorlar ama özelden mesajda yazabilirsin.Ben maksemde bi yer buldum tüp bebek deneyecek olanlara bir ay öncesinden seanslara balıyorlarmış.Pazartesi gidip görüşeceğim.

özelin kapalı merkezin adını ögrenecektim vede diğer sitenin adını bilgilerini paylaşırsan çok memnun olurum

canım benim gideceğim yer bi merkez değil anladığım kadarıyla ihtisas hastanesinde doktorluk yapan bir doktorun bu konudaki muayenehanesi ben bi gideyim memnun olursam sizede veririm telefonunu yada istersen verebilirimde numarayı.Diğer site ise cocukistiyorum.com

X