• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSA ÇOCUK DOKTORU

Doruk hastanesinde Sözer bey varmış çok kişiden ismini duydum ilgili bi doktormus ikinci ay aşısı ve Kont. İçin ben oraya götürmeyi dusunuyorum

Bende çok doktor aradım Bursa'da. En son Doruk yıldırımda Fatih Gök'e gidiyoruz. Gayet ılımlı, herşeyi anlatan, bilgili en azından ağzından cımbızla laf almadığımız bir doktor. Tavsiye ederim... Medicabilde doğum yapmama rağmen çocuk doktorundan hiç memnun kalmamıştım.

Bende çok doktor aradım Bursa'da. En son Doruk yıldırımda Fatih Gök'e gidiyoruz. Gayet ılımlı, herşeyi anlatan, bilgili en azından ağzından cımbızla laf almadığımız bir doktor. Tavsiye ederim... Medicabilde doğum yapmama rağmen çocuk doktorundan hiç memnun kalmamıştım.
Canim ben de medicabilde dogum yaptim gecen hafta bugun cocuk doktorunda randevumuz vardi aklima birseyler takildi doktorun dedikleri hic aklima yatmadi simdi doktoru degistirmeyi dusunuyorum

Kizlar kesinlikle doruk ta Sözer beye gidin derim çok tatlı bilgili güler yüzlü biri ben çok memnun kaldım

Bende Fatih beye gidiyorum katılıyorum çok memnun kaldık tavsıye ederim.

MART ayının ortası gibi RENTIP 'ta çalışan SONER SARMAŞIK OSMANGAZİ TIP YENİ BİNASINA GEÇECEKMİŞ. Biz kendisinden çok memnunuz yoğun bakım doktoru idi kızımın herkese tavsiye ederim

Back