Bursa Belediye Başkan Adayları

Bursa Belediye Başkan Adayım

• Recep Altepe - AKP

OY: 30 28,3%
  • Necati Şahin - CHP

OY: 56 52,8%
  • Hasan Özaydın - HDP

OY: 2 1,9%
  • Kadir Koçdemir - MHP

OY: 14 13,2%
  • Diğer...

OY: 4 3,8%

• Ankete Katılan
    106
  • Anket Kapalı .

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631
Merhabalar ,

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayınız kim ?

Ankette kullanıcı isminiz gizli kalacaktır .

Adaylar parti adına göre alfabetik olarak yazılmıştır .

Ankette yer almayan partiler ve bağımsız adaylar için diğer seçeneği mevcuttur .

Son düzenleme:
benim oyunumu partiyle hiç alakası yok mesela. şu anki başkan döneminde bursa gerçekten bir şeyler gördü bence. tabi bu kişisel bir düşünce.. herkesin oyları hayırlı olsun :129:

ayrıca bursamız turist çeken tarihiyle de ilgi çeken bir şehir bunu da belirtmek isterim..

Son düzenleme:
çok güzel işler yapıldı bursa için sağ olsunlar üç ayda bir daha yeni taktıkları kaldırımları tekrar yeniliyorlar, tabi koca Bursa'nın tek sorunu bu.. evinizden 20-25 km uzaklıkta bir yerde çalışıyorsanız ve akşam 18:00-19:00 arası mesainiz bitiyorsa evinize varmanız minumum 60dakika.. tabi kaldırımlar çok önemli

kendini gösteren şehir değil derken???

hangi partiden başkan çıkacağını bilemeyiz yani. örneğin akp li olmayan bir sürü insan var bursada ama bursaya yapılanlardan dolayı akp ye de oy verecekler var bunların aralarında. çünkü belediye başkanlığı seçimlerinde önemli olan başta olan kişinin şehire ne kattığı bu her yerde böyle. ve bursalılar başkan altepeden bence çok memnunlar. ben de öyle. senelerdir yüzüne bakmadığım yerler var evimin yolu üzerinde. şimdi ne zaman geçsem birilerinin fotoğraf karesine çıkıcam diye etrafa bakarak gidiyorum. çok fazla turist geldi. şehirmiz daha da kıymetlendi

Kim gelse başa ve o kadar çalsa aynı şeyi yapardı zaten.Yolları ve kaldırımları yapıyor şuanda neden sen rahat et diye mi:) insanların aklını sulandırmaya çalışıyorlar..aynı şuan düşüncenize neden olmak için.evinize rahat ulaşabilmek çok rahat demişsin sen fazla trafiğe çıkmıyorsun sanırım...senin bu saydıklarının yanında kayıplarımız daha fazla.Bakmak değil görmek lazım arkadaşım.İnşallah sende bir gün görürsün.

kızlar kaldırımlar falan hikaye bir kere bütün belediyeler söküp takıyor kaldırımları.. o klasik bir şey yani kaldırıma neden takılmış durumda

Son düzenleme:

Her yıl birkaç kere güzergahımız üzerinde olduğu için yolumuz düşer Bursa'ya, olaki kazara paralı otoban girişini kaçırır Bursa şehir trafiğine girmek zorunda kalırsak bir eyyvaah çıkar ağzımızdan.

Trafik konusunda size katılıyorum, sürekli o trafiğe maruz kalmadığım halde ben bile bunalıyorum, bizim gibi gelir geçer yolcular içinde çok karışık geliyor trafiğiniz, İstanbul trafiği kadar kalabalık ve karmaşık, alternatif yollarınız var mı bilmiyorum ama akşam iş çıkışı o trafiği çekenlerin Allah yardımcısı olsun, biz bir kere 1 saat kadar çıkamamıştık o trafikten, dön dolaş aynı yerde dönüp durduğumuzu bilirim, gelir geçer yolcular için tabelalar yetersiz, onun dışında değişime açık olduğunu düşünüyorum, her geçişimizde sanki biraz daha değişmiş geliyor bana, Orhangazi seneler öncesinden çok farklı mesela.

Bursa tarihi bir şehir, çokça camii, türbe, hamam, müze ve ılıcaları var, İznik göl kenarı piknik alanlarınız vardı hala duruyor mu bilmiyorum, Yeşil Camii, Yeşil Türbe'yi gezme imkanım olmuştu bayılmıştım, hamamlarınızı hala unutamam, Karagöz'le Hacivat'ın şehri, Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı, Osman Gazi ve Orhan Gazi'nin türbelerinin olduğu yeşil Bursa.

Şehrinizin yeterince tanıtıldığını düşünmüyorum, yabancı turist oranı nedir bilmiyorum ama ülke insanının Bursa'nın güzelliklerinden çokta haberdar edilmediğini düşünüyorum, belki son zamanlarda dizi sebebiyle Şehzade Mustafa türbesini ziyarete gelenler olmuştur, yolum üstünde olup geçerken gözlemleyebildiğim kadarıyle ahkam kesmem çokta uygun olmuyor gerçi, Bursa'lıların konuşması daha uygun olur lakin Bursa şu an olduğundan çok daha fazla önemsenmesi gereken bir il.

Bursa son yıllarda gerçekten çok fazla gelişen bi şehir oldu, ben de partiye göre oy veren kesimden değilim fakat farklı adayların seçilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü farklı adayları görüp bi kıyaslama yapabiliriz, şehrimiz hakkında hayırlısı olur inşallah..

Bursa ; açılan sandık % 80,1

1. AK PARTİ - RECEP ALTEPE
Adalet ve Kalkınma Partisi
51,2683.598
2. CHP - NECATİ ŞAHİN
Cumhuriyet Halk Partisi
30,3404.112
3. MHP - KADİR KOÇDEMİR
Milliyetçi Hareket Partisi
16,1215.202
4. HDP
Halkların Demokratik Partisi
1,013.519
5. SP
Saadet Partisi
0,78.918
6. DP
Demokrat Parti
0,34.113
7. DYP
Doğruyol Partisi
0,11.284
8. BBP
Büyük Birlik Partisi
0,1968
9. DSP
Demokratik Sol Parti
0,0587
10. YURT-P
Yurt Partisi
0,0312

Seçim bittikten sonra görmüşüm ben burayı. Bursa süprizsiz bir şehir oldu seçimlerde yine. Nilüfer Bozbey(CHp), Büyükşehir Altepe, Mudanya Chp, iç kesimde kalan diğer tüm ilçelerde Akp sanırım. Mudanyanın eski belediyesinden çok şikayetçiydi insanlar belediye veya aday değişti mi bilmiyorum, bilen biri o konuda bilgilendirirse şahane olur. Nilüfer yeşil alanları, bisiklet yolları, geniş kaldırımları, kültür merkezleri, donanımlı ve az mevcutlu devlet okulları, Bağdat caddesi benzeri kafelerin ve eğlence mekanlarının sıralandığı 2 büyük caddesiyle Bursanın en revaçta bölgesi, ki Bozbey 4 seçimdir orada belediye başkanı, başkanlığa başlamadan evel, geniş bir bataklıktı sadece. Büyükşehir için neden aday gösterilmedi bilmiyorum Chp tarafından ama, Bursanın seçmen profili dışında bir nedeni de yanlış aday seçimidir bana göre Chp'nin Büyükşehiri kaybetmesinin sebebi de.

Altepe ise Kent Meydanı rezilliğini -Eski santral garajdan kalan büyük bir kent meydanı olarak ayrılan arazi, zemin kattan birleşen karşılıklı iki Avm bloğu ve ortada kalan ufak beton alanla Kent Meydanı Avm'si oldu, etrafındaki sıkışık garaj yolu daha da daraltıldı. - yeniden düzenlemeyi vaad etmişti yerel seçim öncesinde. Yapıldığı zaman Osmangazi değil Büyükşehir başkanı olsa yapılmasına izin vermeyeceğini söylemişti. -Kent meydanının Osmangazi de olduğunu ve dönemin büyükşehir başkanınında Akpli olduğunu ekleyeyim. - Geçen 5 yılda neden öncelikleri arasına almadı bu işi bilmiyorum ama yine de sevindiri bu vaadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…