• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa, Balıkesir de Slikon operasyonu ?

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
evet arkadaşlarım yine bi slikon konusuyla karşınızdayım bursa da ve balıkesirde üniversite hastahanelerinde slikon deneyimi olanlarımız varmı ?
Uludağ üniversitesinde

PROF.DR.RAMAZAN KAHVECİ
PROF.DR.SELÇUK AKIN
DOÇ.DR.SERHAT ÖZBEK
DOÇ.DR.YEŞİM ÖZGENEL

bu doktorlar var 2 tane profesör içimi rahatlattı ama şahsen deneyimi olan varmı acaba ?

Balıkesir üniversitesinde de

DOÇ DR Betül Gözel Ulusal

var oda yüz nakli gerçekleştirmiş bi doktor ama bilgim yok kendisiyle ilgili varmıdır bu doktorları tanıyan bilen
yardımcı olun bana :(

evet arkadaşlarım yine bi slikon konusuyla karşınızdayım bursa da ve balıkesirde üniversite hastahanelerinde slikon deneyimi olanlarımız varmı ?
Uludağ üniversitesinde

PROF.DR.RAMAZAN KAHVECİ
PROF.DR.SELÇUK AKIN
DOÇ.DR.SERHAT ÖZBEK
DOÇ.DR.YEŞİM ÖZGENEL

bu doktorlar var 2 tane profesör içimi rahatlattı ama şahsen deneyimi olan varmı acaba ?

Balıkesir üniversitesinde de

DOÇ DR Betül Gözel Ulusal

var oda yüz nakli gerçekleştirmiş bi doktor ama bilgim yok kendisiyle ilgili varmıdır bu doktorları tanıyan bilen
yardımcı olun bana :(

tatlım benim hiç aklından çıkmadı dimi :1: benimde çıkmıyor :66:

ne yani koskoca kadınlar kulübünde bursadan balıkesirden ameliyat olan yokmu -.-

merhaba canım ben bursada mesut özcana oldum nasılmıyım süper özelde çalışıyor valla sadece görüş istersen soruların olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım

özelde ameliyat olacak kadar gelirimiz yok şuan oyüzden üniversite hastahanelerini tercih etmek zorundayız bi arkadaşımda düşünüyor birlikte olucağız olursak.. oyüzden üniversite hastahanelerinde olması lazım doktorun..

kızlar bursa da ameliyat olduğunuz doktorları ve fiyat bilgisini yazarmısınız..
bir arkadaşım için slikon operasyonu için hekim arıyoruz..

Back