- 15 Mayıs 2022
- 194
- 243
- 30
-
- Konu Sahibi Ortmenhanim94
Bahçeci normal aşılamamı yapıyor yoksa mikro aşılamamıKızlar merhabalar. 3 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı tedavi muayene vs olduk ben de bir şey çıkmadı eşimde sperm ileri hareketliliği problemlitdi varikoswl vardı ameliyat oldu ama yine olmadı. Bursada Bahçeci merkezinde aşılama yaptıranlar oldu mu hiç. Tüp bebek için şuan maddi olarak maalesef hazır değiliz. Daha önce hiç aşılama vs yapılmadı.
Soracağım onı bilmiyorum ama laboratuvar konusunda herkes bahçeciti çok övüyor. Gelişmiş teknoloji kullanıyor diye ama dediğim gibi onu soracağım yoksa yaptırmam sonuçta spermşwrin ayıkşamması bizim için önemli siz nerde yaptırmıştınızBahçeci normal aşılamamı yapıyor yoksa mikro aşılamamı
Kızlar merhabalar. 3 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı tedavi muayene vs olduk ben de bir şey çıkmadı eşimde sperm ileri hareketliliği problemlitdi varikoswl vardı ameliyat oldu ama yine olmadı. Bursada Bahçeci merkezinde aşılama yaptıranlar oldu mu hiç. Tüp bebek için şuan maddi olarak maalesef hazır değiliz. Daha önce hiç aşılama vs yapılmadı.
Henüz değil pazartesi günü doruk çekirge hastanesinde hsg çekildim.hsg sonrası şans arrrığı için birde erkek faltörlüydü çok şükür eşimin değerleri de düzeldi psikolojik olarak rahatladık biraz zamana bırakma kararı aldık. İnşallah normal bir şekilde olur hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bahçeci de aşılama yaptırdınız mı?
Soracağım onı bilmiyorum ama laboratuvar konusunda herkes bahçeciti çok övüyor. Gelişmiş teknoloji kullanıyor diye ama dediğim gibi onu soracağım yoksa yaptırmam sonuçta spermşwrin ayıkşamması bizim için önemli siz nerde yaptırmıştınız
Sizin sperm vitalitesi kaçtı bizde sperm yıkattık aşılama için yüzde 70 ten 86 ya yükseldiSoracağım onı bilmiyorum ama laboratuvar konusunda herkes bahçeciti çok övüyor. Gelişmiş teknoloji kullanıyor diye ama dediğim gibi onu soracağım yoksa yaptırmam sonuçta spermşwrin ayıkşamması bizim için önemli siz nerde yaptırmıştınız
Sizin sperm vitalitesi kaçtı bizde sperm yıkattık aşılama için yüzde 70 ten 86 ya yükseldi