Bursa / Atalay prens düğün plazada düğün

seyma123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
101
2
98
Arkadaşlar merhaba ağustos 24ünde düğünüm var bursada.
Nişanlım istanbulda olduğu için gelicem bakıcaz derken son zamanlara kaldı işimiz ve bursada olanlar bilir gold ve atalay arasında kararsız kalmıştım. gold mu olsun atalaymı olsun derken günler geçti iyice. en son atalayı tuttum ama ne gece kalmıştı nede istediğim salon bende gündüz ve yeni yapılmakta olan bir salonunu tuttum.
Bu süreçteN sonrasında dikkat etmem gereken, düğünümü güzelleştirebilecek, bu yolda bana farklı fikirler verecek düşünceleriniz varsa duymak isterim

canım hayırlı olsun bizde orayı tuttuk.henüz tadilat aşamasında bende merakla bekliyorum,nişanlımın ailesine yakın diye ya gold ya atalay dediler.biz atalay pranse çok güvendik.iyi mi yaptık bilmiyorum dora vip i tuttuk.goldda da aklım kaldı ama yaniiii,hayırlısı bakalım...

canım birebir aynı şeyi yaşadım biliyormusun :) bizde gold ve atalay arasında kaldık nişanlım goldu daha çok istedi ama ben atalayın kalitesine daha çok güvendim birde kuaförün kendi binasında olması git gel derdi yok falan çok cezbetti beni. senin düğün ne zaman. Salondan yana çok kuşkum var ama kötü olursa diye değil çok ağır bir tarzı olupta benim çevreme abartı kaçarsa diye ama kötü birşey olacagını kesinlikle düşünmüyorum :)

bizde de tam tersi ben golddan yanaydım nişanlım atalaya daha çok güvendi.ben kuaförünü denedim canım,nikahım vardı hazır kuaföre ihtiyacım varken oraya gidip yaptırayım düğün günü kötü bi süprizle karşılaşmayım dedim.kuaför güzeldi ama tam istediğim tarzda bi makyaj yapamadılar,makyaj malzemelrini kaliteli bulmadım bilmiyorum.saç konusunda çok memnun kaldım,gerçekten güzelmiş.makyajı da düğünde bi fotoğraf bulucam bunun aynısından diyicem.umarım yaparlar,çok abartı koyulukta yaptı sildirdim ben özellikle,yani sürekli müdahele etmek zorunda kaldım.

hadi ya makyaj çok önemli özelliklede parlamaların olmaması konusunda çok hassasım.
bende önden bir prova yaptırıcam zaten canım, dediğin gibi bende asla koyu makyajdan yana değilim fotograflara bakıyorum aynı şekilde bende resmini göstericem istediğim makyajın zaten çok sade bir makyaj istiyorum yani toprak ve bronz tonlarında onuda yapamazsa artık ne diyelim.
senin düğün ne zamandı canım

bizimki mayısta canım ,mayıs sonu, ben de prova istedim ama yapamıyoruz demişti,keşke yapsalar yaniiii

Son düzenleme:
canım ben atalay prensin son halini gördüm.ve inanılmaz bir hayal kırıklığına uğradım.okadar mı zevksizlik olurduvar kağıtları güzel değil hadi çok çrkin de değil diyebiliriz ama arasına bordo renk başka bi duvar kağıdı da koymuşlar çok alakasız olmuş.,herşey ayrı telden çalıyo,tavan işlemeleri harika olmuştu ilk gördüğümde tam bi saray havası olucak burda demiştim.ama bu kadar berbat edilir yani bir salon.her tazrı birbirine karıştırmışlar,perdeler falan hiç uymamış güzel diyebilicek hiçbirşey yok okadar pişmanım ki şuan....gidip gören varsa yazsın ne olur çok moralim bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…