Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nasılsınız güzel bursanın güzel hatunları.:teytey: papatyam düğünümüz var çeyiz telaşı,misafir,gezmek hepsi üst üste geldi. ama şimdi biraz rahatladım ama koştururken yorulmuşum.tatlicadiarzu sen neler yaptın canımcım...:1hug:
arkadaşlar sabah otobüsle işe gelirken beni çok sinirlendiren bi olay oldu soförü şikayet etmek istiyorum ama nette aramama rağmen bi tel bulamadım bildiğiniz bi site ya da numara verirseniz sevinirim
zabıta aranıyormuş buldum şoförden şikayetçi olduğun durumlarda
sabah bindim otobüse.benle birlikte 5-6 kişiyiz zaten geç geldi.bi de yolu yarılamıştık ki güzergahı değiştircem geciktim dedi ben de hayır değiştiremezsiniz işe kalırım dedim vay efendim ne demekmiş adam benimle tartışmaya başladı tamam dedi güzergahı değiştirmiyorum ama siz de geç kalacaksınız 30 la geldik şaka gibi indim durakta arabanın arkasına geçtim.plakasını almak için şoförde indi yanıma gelip ara ara kimi istersen ara kontörün yoksa ben veriyim bakar mısınız terbiyesizliğe biraz önce de zabıtayı arayıp verdim plakayı ettim şikayetimi ama bişey olmayacak biliyorum ben sadece içimi rahatlattım biraz