Burs

elminaa-mavi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
292
120
303
İzmir
Ben şehir dışında okumayı düşünüyorum ailemede fazla yük olmamak için bütün burs imkanlarından yararlanmak istiyorum.Ama burslar hakkında hiç bir bilgim yok ne zaman başvurulur?Kimlere cıkar? Geri ödemeli olanlar nasıl?Hangisi karşılıksız burs?Hiç bişi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Simdiden cooook teşekkür ederm :):97:

kredi ve yurtlar kurumuna başvuru yapman gerekli.zaten yurt içinde başvuru yapacaksın ikisine birden başvurursun.

yalnız burs herkese çıkmıyor.şehit ve gazi çocuklarına , anne veya babasını kaybetmiş öğrencilere öncelik tanınıyor.

ayrıca geri ödemeli olan katkı kredisi ve öğrenim kredisine de başvurabilirsin.

kyk nın sitesine gir daha detaylı bilgilere ulaşırsın.

Teşekkür ederim peki internetten mi başvuru yapıcaz?Zaten yerleştrimeden sonra olur sanırım .Bide devlet yurtları hakkında cok olumsuz sey duydum senin bi bilgin var mı?

Teşekkür ederim peki internetten mi başvuru yapıcaz?Zaten yerleştrimeden sonra olur sanırım .Bide devlet yurtları hakkında cok olumsuz sey duydum senin bi bilgin var mı?

ben üniversiteye 2004 yılında girdim o zaman internetten başvuru yoktu şimdi var mı bilmiyorum.

devlet yurtları hakkında ki olumsuz yorumlara fazla aldırma barınma açısından en az maliyetli yurt devlet yurdudur.

kalitesi gideceğin şehire göre değişir çok kötü devlet yurtları olduğu gibi güzel devlet yurtları da var.

sen ilk etapta devlet yurduna çık eğer ortamını beğenmezsen arkadaşlarınla eve çıkarsın veya özel bir yurda.

Cok teşekkür ederm bende öyle düşünüyorum balıkesr bursa ç.kale denizli eskişehr bu şehrlerden brini istiyorum terchlermide buna göre yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…